Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μώραλης: Θα μιλήσουμε με Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο και Μόρα!

Στην ανάγκη ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης που αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Αντώνη Νικοπολίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
 
Για το ρεκόρ του “απόλυτου” που κυνηγάει σήμερα ο Ολυμπιακός:
«Το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα αν αυτό συνοδευτεί με το ρεκόρ, θα είναι ευπρόσδεκτο. Ο κόσμος θα δει μια φιέστα απλή, όχι κάτι φαντασμαγορικό. Πήραμε την απόφαση, να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Τόσα χρόνια, δόξα τω θεώ έχουμε κάνει αρκετές φιέστες. Θα έχει κάποια χάπενινγκ κατά τη διάρκεια της απονομής και λίγο πιο πριν, αλλά και μετά. Το σημαντικό είναι να φωνάξουμε για την ομάδα, να σηκώθει το κύπελλο από τον Νικοπολίδη και τον Τοροσίδη».

Για τον Νικοπολίδη:
«Καριέρες σαν του Αντώνη δεν είχαν την τύχη να έχουν πολλοί αθλητές. Το ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό, η κατάκτηση του Euro 2004 και τα επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά, όπως και η αγάπη που βίωσε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και για όσα πέτυχε και για την αγάπη που κέρδισε και από τις δύο μεγάλες ομάδες, ενώ χαίρει και της εκτίμησης των φιλάθλων όλων των ομάδων».

Για το αν θα συνεχίσει από άλλο πόστο ο Νικοπολίδης:
«Σημασία έχει τι θέλει να κάνει. Η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν προσφέρει και έχουν όραμα για το μέλλον».

Για το τι κρατάει από τη φετινή σεζον:
«Πάλι καλό και για μας ότι θα έχουμε τον ίδιο προπονητή κάτι που, ιστορικά, δεν μας συμβαίνει και πολύ συχνά. Κρατάμε τις βάσεις, αυτής της ομάδας, παίξαμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα βέβαια, και πλέον μένει να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο του χρόνου, να κατακτήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε και να συνεχίσουμε καλύτερα την επόμενη χρονιά. Να μάθουμε από αυτά».

Για τα επεισόδια του ντέρμπι:
«Δεν θα ήθελα να μπω στην κουβέντα αυτή. Ήταν ατυχής επιλογή αυτών που μπήκαν και αυτών που πήγαν προς τη σουίτα. Δεν συνέβη κάτι παρόμοιο με την ΑΕΚ, δεν θα συμβεί σήμερα και να μην συμβεί στο μέλλον».

Για την ελληνοποίηση του ρόστερ του Ολυμπιακού:
«Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους Έλληνες αθλητές. Η διαδικασία απόκτησής τους είναι άλλο θέμα. Τα χρήματα, δηλαδή που ζητάνε οι ομάδες και οι ίδιοι οι παίκτες. Σαφέστατα επιλογή μας είναι να μην βλέπουμε ομάδες με 10 ξένους και έναν Έλληνα. Τουλάχιστον εμείς έχουμε και μερικούς Έλληνες στο ρόστερ, αν και επιθυμία μας είναι να εντάξουμε περισσότερους».

Για τα συμβόλαια των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Βασίλη Τοροσίδη:
«Και ο Αβραάμ και ο Τόρο θέλουμε να μείνουν για πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με Αβραάμ και το ίδιο περιμένουμε να γίνει και με τον Τόρο».

Για τις φήμες για Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο και Μόρα:
«Όλοι αυτοί που αναφέρατε είναι καλοί παίκτες και παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Θα δούμε αν μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, κάτι που θα γίνει στο μέλλον. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ χρόνο φέτος για το σχεδιασμό. Θα ασχοληθούμε με αυτά μετά το Πάσχα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό, πλην του Χαβίτο που έχουμε κλείσει από τον Ιανουάριο. Θα δούμε στο μέλλον».

Για τον Πάρντο:
«Ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με αυτά που ζήτησε ο παίκτης. Δεν είναι ότι ο ίδιος δεν συμφώνησε με τα δικά μας. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αλλά έχει και μια διαφορά. Θέλουμε να μείνει, αλλά το πάνω χέρι στην υπόθεση το έχει ο Ολυμπιακός. Έχει πάρα, πάρα, πάρα πολλές επιλογές ο Ολυμπιακός και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θα πρέπει να δει ο κ. Πάρντο και τις δικές του. Αν δεν μείνει θα αναζητήσει σαφέστατα 2 γκολκίπερ ο Ολυμπιακός. Έχουμε χρόνο, όχι φυσικά μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο, αλλά 4-5 εβδομάδες να τα δούμε αυτά».

Για τη ζωντανή μετάδοση της φιέστας του Ολυμπιακού από τη ΝΕΤ:
«Είναι κρίμα που επέλεξε να κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και πληρώνει σημαντικό ποσό για αυτά να μην μετακινήσει λίγο το πρόγραμμά του. Γίνονται αυτά τα ευτράπελα στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε