Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΜotoGP: O Valentino Rossi βγήκε από το νοσοκομείο

ΜotoGP: O Valentino Rossi βγήκε από το νοσοκομείο

Ο 38χρονος θρύλος των αγώνων μοτοσικλέτας είχε πέσει κάνοντας μότοκρος για προπόνηση στο Cross Club Cavallara, κοντά στο Rimini, και είχε τραυματιστεί στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης σε τοπικό νοσοκομείο και η Yamaha ανακοίνωσε χθες Παρασκευή το πρωί ότι η κατάστασή του είχε βελτιωθεί τη νύχτα.

Καθώς δεν είχε υποστεί κατάγματα από το ατύχημα, ο Rossi πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του αργά την Παρασκευή το απόγευμα.

Σχετική ανακοίνωση της Yamaha αναφέρει: «Ο Valentino Rossi επέστρεψε σπίτι του από το Ospedale Infermi του Rimini, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία διαγνωστικά τεστ ρουτίνας που είχαν προγραμματιστεί.

«Καθώς οι θεράποντες ιατροί επιβεβαίωσαν τα πορίσματα του πρωινού ιατρικού ανακοινωθέντος, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε από το νοσοκομείο στις 5.30 μ.μ., συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του. Θα συνεχίσει τη διαδικασία της ανάρρωσης στο οικείο του περιβάλλον.

«Η Yamaha θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του Ospedale Infermi για την αφοσίωση και την επαγγελματική τους φροντίδα τις τελευταίες 24 ώρες».

Ο Rossi θα επικεντρωθεί τώρα στο να ανακτήσει τη φόρμα του ενόψει του Ιταλικού GP που θα γίνει στο Mugello στις 3-4 Ιουνίου.

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε