Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Μουδιασμένοι” στη Ρώμη

Κατεβσμένα κεφάλια και μουρμούρα στη Ρώμη
Κατεβσμένα κεφάλια και μουρμούρα στη Ρώμη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα πάντα “ανοιχτά” σύμφωνα με τον Ρανιέρι, τη στιγμή που τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο για μια “κοιμισμένη” Ρόμα.

“Είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό, περιμέναμε από πριν ότι θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και αυτό αποδείχθηκε μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στις στημένες φάσεις. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, αφού έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό το θέμα και είμαστε, νομίζω, αρκετά ικανοί”, δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στους “16” του Europa League είναι μοιρασμένες.

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, στάθηκε ο Ζούλιο Μπαπτίστα. “Μπορεί να χάσαμε το παιχνίδι, αλλά το 3-2 δεν είναι καταδικαστικό αποτέλεσμα για εμάς. Το μόνο που θέλουμε είναι ένα γκολ μέσα στο γήπεδό μας. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν επιτρέπονται, εμείς κάναμε πάρα πολλά απέναντι στον Παναθηναϊκό και αυτό μας στοίχισε. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα, μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες άλλες όχι. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την ήττα, δήλωσε Βραζιλιάνος. 

Την ίδια στιγμή, τα ιταλικά μέσα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η Ρόμα “γελοιοποιήθηκε”. Η ilmessaggero.it τονίζει: “Η Ρόμα πάει για ύπνο…χρειάζεται δυο γκολ”, “Περίγελος η Ρόμα στην Αθήνα”, ο τίτλος της gazzetta.it.

Η Ρόμα δεν έχασε μόνο τον αγώνα, αλλά πιθανότατα και τον Ζούλιο Σέρτζιο, ο οποίος είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς της Ρώμης. Ο 31χρονος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε