Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Η απίστευτη αντίδραση του Παπασταθόπουλου στο πέναλτι Σαμαρά

Μουντιάλ 2014: Η απίστευτη αντίδραση του Παπασταθόπουλου στο πέναλτι Σαμαρά

Πόσοι δεν γυρίσατε την πλάτη στην τηλεόραση τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς πήρε τη μπάλα για να τη στήσει στο σημείο του πέναλτι; Την ίδια αντίδραση είχε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η συγκλονιστική φωτογραφία κάνει ήδη σήμερα το γύρο του κόσμου μέσω twitter!

Το ματς είχε μπει στις καθυστερήσεις. Ελλάδα και Ακτή Ελεφαντοστού ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που δίνει τους Ιβοριανούς την πρόκριση και αφήνει, ξανά, την Εθνική εκτός Μουντιάλ. Αλλά το ταξίδι στη Βραζιλία δεν έμελλε να τελειώσει εδώ…

Ο Γιώργος Σαμαράς κερδίζει πέναλτι, παίρνει τη μπάλα, ζητά ψυχραιμία από τους συμπαίκτες του και στήνει τη μπάλα στα 11 βήματα απέναντι από τον Μπαρί. Υπάρχει όμως κι ένας παίκτης που δε μπορεί να κοιτάζει προς το τέρμα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Πόσοι δεν το έχουμε κάνει; Πόσοι δεν γύρισαν χθες βράδυ την πλάτη στην τηλεόραση γιατί δεν άντεχαν την αγωνία πριν από το πέναλτι Σαμαρά; Κάτι ανάλογο έκανε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μια αντίδραση ανθρώπινη πέρα για πέρα. Μια αντίδραση που αποτυπώνει την αγωνία, το άγχος, την πίεση και κυρίως τη λαχτάρα για το γκολ που θα έστελνε την Ελλάδα στους 16 του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν κοιτούσε προς την εστία της Ακτής Ελεφαντοστού. Είχε γυρίσει την πλάτη του και είχε βάλει τη φανέλα του στο πρόσωπό του. Δεν ήθελε να κοιτάξει.

Φωτογραφία twitter

Ήθελε να ακούσει και να πανηγυρίσει. Και αυτό έκανε!

Φωτογραφία  Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Στους “16” του Mundial η Εθνική που “πάτησε” την Ακτή Ελεφαντοστού

Μουντιάλ 2014: Οι selfies της πρόκρισης στα… αποδυτήρια της χαράς!…

Μουντιάλ 2014: “Τρελάθηκε” και ο Τζόκοβιτς με την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2014: Βγήκαν στους δρόμους οι Έλληνες (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε