Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μουρίνιο: Κάντε το Μπερναμπέου κολαστήριο

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με την Μούρθια για το Κύπελλο ως το σημαντικότερο της σεζόν και ζήτησε από τον κόσμο να κάνει πιο “καυτό” το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Το ματς κόντρα στη Μούρθια είναι το πιο σημαντικό της σεζόν μέχρι στιγμής επειδή είναι το μοναδικό που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε έναν τίτλο”, ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε:“Το να χάσεις ένα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντάξει καθώς απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια. Το να χάσεις ένα στη La Liga είναι επίσης εντάξει επειδή υπάρχουν άλλα 37 ματς.
 
Το ματς με τη Μούρθια την Τετάρτη είναι ακόμα πιο κρίσιμο εξαιτίας του άσχημου αποτελέσματος (0-0) που φέραμε στο πρώτο παιχνίδι.Θα αποκλειστούμε αν χάσουμε ή αν υπάρξει ισοπαλία με γκολ. Η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι να νικήσουμε, είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν σκέφτομαι την πιθανότητα αποκλεισμού.
Πιστεύω ότι δύο γκολ είναι αρκετά, όμως με ένα γκολ θα υπάρχει κίνδυνος. Έχουν πολύ καλή άμυνα”.
 
Ο “special one” δεν δίστασε πάντως να ζητήσει μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Ρεάλ, σε σχέση με αυτήν που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια της “βασίλισσας”.
 
“Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα ήθελα ένα πιο καυτό Μπερναμπέου. Δεν ζητάω για ατμόσφαιρα όπως αυτή στο Σαν Σίρο στο Μίλαν-Ρεάλ, ξέρω ότι είναι ζήτημα κουλτούρας, αλλά θα ήθελα να δω το Μπερναμπέου λίγο πιο καυτό.
Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν λίγη περισσότερη υποστήριξη και την Τετάρτη είναι μία καλή ευκαιρία για κάτι τέτοιο.
Με ένα σχεδόν κατάμεστο στάδιο και με καλό αγωνιστικό χώρο, όχι όπως αυτόν στον πρώτο αγώνα, επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε