Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μουρίνιο: Μισώ τη ζωή μου!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο “special one” σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για την προσωπική του ζωή και υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ αναφέρεται και στην επιθυμία του να κάθεται στους πάγκους για 25 χρόνια ακόμα.

Την ανάκριση στον Πορτογάλο τεχνικό για το CNN ανέλαβε να κάνει ο συμπατριώτης του, Πέδρο Πίντο και ορισμένες εκ των ερωτήσεων, ξέφυγαν από τα τετριμμένα…

Πιστεύεις ότι ο κόσμος έχει λάθος εικόνα για σένα; Γνωρίζεις ότι δεν είσαι αρεστός σε πολύ κόσμο; Υπάρχουν συνεχώς αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά σου, τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, με τον Μουρίνιο να απαντά: “Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Όλοι ξέρουν τον προπονητή των 90 λεπτών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είναι απαραίτητο να είμαι ευχάριστος, είμαι εκεί για να κάνω τη δουλειά μου, για να κερδίσω. Ζω κάθε ματς σαν να ήταν το τελευταίο, έτσι ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει να δει”.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ομολόγησε ακόμη πως η δημοσιότητα του στερεί πολλές χαρές της ζωής αποδίδοντας το “κακό” προφίλ που βγάζει στις συνεντεύξεις Τύπου στο επικοινωνιακό παιχνίδι που είναι υποχρεωμένος να παίζει.

“Μισώ την κοινωνική μου ζωή! Δεν μπορώ να είμαι ένας κανονικός πατέρας, είμαι σε ένα παιχνίδι με παιδιά 12 ετών όπου παίζει ο γιος μου και αντί να είμαι ένας μπαμπάς όπως όλοι οι άλλοι, ο κόσμος έρχεται και βγάζει φωτογραφίες και μου ζητάει αυτόγραφα. Ή έρχονται και με προσβάλουν ή ακόμα χειρότερα, βρίζουν τον 12χρονο γιο μου”.

Συγκεκριμένα για τη συμπεριφορά του στις συνεντεύξεις Τύπου, παραδέχτηκε: “Εκεί υπάρχει ένα παιχνίδι που είμαι υποχρεωμένος να παίξω. Ο κόσμος δεν με ξέρει σαν οικογενειάρχη ή σαν φίλο. Δεν παραπονιέμαι όμως”.

Σχολιάζοντας τις φήμες που τον θεωρούν πρώτο φαβορί να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ενδεχόμενο που ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφασίσει να αποσυρθεί από τους πάγκους, είπε: “Όχι δεν θα το ήθελα! Το τέλειο σενάριο θα είναι, όταν επιστρέψω στην Αγγλία να βρίσκεται στους πάγκους και ο Φέργκιουσον. Νομίζω ότι εάν σταματήσει, το ποδόσφαιρο θα χάσει. Δεν έχει σημασία η ηλικία ενός προπονητή. Για μένα, αυτός είναι το αφεντικό! Τον αποκαλώ έτσι, διότι είναι ο κορυφαίος όλων και ελπίζω πως όταν γυρίσω, θα βρίσκεται ακόμα εκεί”.

Για το αν υπάρχει φλερτ με την Μάντσεστερ Σίτι, ξεκαθάρισε: “Δεν νομίζω ότι έχει βάση, ειδικά τώρα που δεσμεύομαι με τετραετές συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το υπέγραψα γιατί αυτή την περίοδο δεν σκέφτομαι άλλη ομάδα. Απλώς λέω, ότι μόλις τελειώσω τη δουλειά μου εδώ, το επόμενο βήμα μου θα είναι η Αγγλία. Το πότε, δεν ξέρω. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή κοουτσάρω την κορυφαία ομάδα του κόσμου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε