Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μουρίνιο: Μου λείπει η Αγγλία και θα επιστρέψω

ΦΩΤΟ REUTERS.
Φωτίες” ανάβουν στην Ρεάλ Μαδρίτης οι νέες δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο στις οποίες προαναγγέλλει την μετακόμιση του στην Αγγλία.

Μου λείπει η Αγγλία και η επόμενη ομάδα που θα εργαστώ, θα είναι εκεί. Έχω αφήσει κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς και νομίζω πως και η Αγγλία με θέλει πίσω. Κάνω λάθος; Έζησα τις πιο απολαυστικές στιγμές της καριέρας μου. Το διάστημα που βρισκόμουν στην Τσέλσι ήταν εκπληκτικό προπονητικά. Η οικογένειά μου κι εγώ το απολαύσαμε τόσο πολύ… Κάναμε τόσους φίλους εκεί. Ακόμα κρατάμε επαφές, ακόμα τους επισκεπτόμαστε. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου για να μου κάνει ένα σχέδιο για την καριέρα μου”, δήλωσε αρχικά ο “Special One”.

Και προσέθεσε: “Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και το δυσκολότερο σύλλογο του κόσμου. Μου έκαναν κρούση (σ.σ. οι άνθρωποι των “μερένχες”) για τρίτη φορά και δεν μπορούσα να τους αρνηθώ πάλι… Έπρεπε να έρθω. Όπως έπρεπε να πάω και στην Ιταλία, καθώς ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου κι εκεί. Όλοι έλεγαν ότι εκεί είναι το “σπίτι” της ποδοσφαιρικής τακτικής και είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να προσπαθήσω κι εκεί.

 
Αλλά δεν είναι Αγγλία… Η Αγγλία είναι μοναδική. Οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με ρωτούν γιατί αγαπώ την Αγγλία τόσο πολύ και δεν μπορώ να τους εξηγήσω… Απλά την αγαπώ. Θέλω να είμαι χαρούμενος στη δουλειά μου, θέλω να είμαι χαρούμενος με το ποδόσφαιρό μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε