Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μουρίνιο: Θα έγραφα… κωμωδία για τον Μπαλοτέλι! (VIDEO)

Μουρίνιο: Θα έγραφα… κωμωδία για τον Μπαλοτέλι! (VIDEO)

Μιλώντας για τους πιο… προβληματικούς παίκτες που έχει συνεργαστεί, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι, θυμήθηκε μία αστεία ιστορία που έζησε μαζί του και τόνισε πως θα έγραφε βιβλίο 200 λέξεων για τον Ιταλό επιθετικό που δεν θα ήταν δράμα, αλλά… κωμωδία!

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Μάριο είχε πλάκα. Θα έγραφα βιβλίο 200 λέξεων των δύο χρόνων μου στην Ίντερ με τον Μάριο, αλλά το βιβλίο δεν θα ήταν δράμα, αλλά κωμωδία. Θυμάμαι μια φορά στο Καζάν. Είχαμε πάει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το παιχνίδι, είχα τραυματίες όλους μου τους επιθετικούς. Δεν υπήρχε Μιλίτο, ούτε ο Ετό. Είχα πρόβλημα και ο Μάριο ήταν ο μόνος που υπήρχε. Ο Μάριο πήρε κίτρινη κάρτα στο 42 ή το 43.

Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια πέρασα τα 15 λεπτά μιλώντας σε αυτόν. “Μάριο δεν μπορώ να σε αλλάξω. Δεν μπορώ να κάνω αλλαγή. Δεν έχω επιθετικό στον πάγκο. Μην αγγίξεις κανέναν. Παίξε μόνο με την μπάλα. Όταν τη χάσουμε, μην αντιδράσεις. Αν κάποιος σε προκαλέσει μην αντιδράσεις. Αν ο διαιτητής κάνει λάθος μην αντιδράσεις. Μάριο σε παρακαλώ” Λεπτό 46; Κόκκινη κάρτα!», ήταν η ιστορία που περιέγραψε ο Μουρίνιο για τον Μπαλοτέλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε