Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Μουρμούρα” για τις οφειλές στον ΠΑΟΚ

Αναστάτωση στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα
Αναστάτωση στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν βγήκαν για προπόνηση την Δεύτερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο να τους καθησυχάζουν για τα οφειλόμενα τους. Διαψεύδει την αποχή η ΠΑΕ. 

Συναγερμός σήμανε στην ομάδα του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, αφού οι παίκτες μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ τους αποφάσισαν να μην βγουν για προπόνηση, καθώς τους οφείλονται χρήματα τριών μηνών. Ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα μιλώντας στους παίκτες και τονίζοντας τους πως μέχρι τις 15 Φλεβάρη το πρόβλημα θα έχει λύθει. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι υπήρχε αποχή.

Μέσα ο Εντίνιο – Έξω ο Ίβιτς 

Λίγο αργότερα η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε, αφού την Τρίτη ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ακολούθησε χαλάρωμα και προβολή βίντεο με τον Φερνάντο Σάντος να ανακοινώνει την αποστολή.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκλείστηκε από την αποστολή αφού ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και ο Φερνάντο Σάντος θέλει να τον έχει έτοιμο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

 
Από την άλλη ο Εντίνιο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα στα Γιάννινα (Τρίτη, 17:00) αν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν είναι πολλές.
 
Στον ΠΑΟΚ βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα το συγκεκριμένο ματς αφού στόχος τους είναι να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε