Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουσλίμοβιτς: “Φταίμε όλοι, αλλά τώρα πρέπει να το διορθώσουμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα, για να διορθωθεί η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσει η ομάδα, σύμφωνα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου του Βορρά”, παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Metrosport”, ότι δεν είναι σε θέση να πεί τι είναι αυτό που φταίει και τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναβρεί η ομάδα “το πνεύμα του νικητή”

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μουσλίμοβιτς:

Ζλάταν, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζητάει επίμονα απαντήσεις και εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας. Τι είναι αυτό που φταίει τελικά;

“Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό. Κανείς νομίζω στην ομάδα δεν έχει την απάντηση. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι καλά η ομάδα και ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά για την εικόνα της ομάδας φταίμε όλοι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και ως μία οικογένεια να λύσουμε τα προβλήματα”.

Μένει ο Δερμιτζάκης – Πρόστιμο σε όλους τους παίκτες

Ο κόσμος είναι οργισμένος με τις εμφανίσεις σας. Θέλει άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας…

“Κι εμείς το ίδιο θέλουμε. Ήρθε κόσμος στις προπονήσεις μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, επειδή ανησυχεί για την ομάδα. Ξέρουμε ότι οι εμφανίσεις μας δεν είναι καλές, αλλά δεν πρέπει να κρυφτούμε. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια.

Αυτό κάναμε και τώρα. Έχει δίκιο ο κόσμος να είναι τσαντισμένος, όπως μετά το ματς με τον Άρη, αλλά και εκεί οι παίκτες βγήκαμε από τα αποδυτήρια και τα είπαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους οπαδούς μας. Είμαστε μία οικογένεια και όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα: το καλό του ΠΑΟΚ. Φταίμε όλοι μέσα στην ομάδα για την εικόνα της, αλλά όλοι μαζί θα βρούμε τις λύσεις”.

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει χάσει φέτος το πνεύμα νικητή που τον διέκρινε…

“Είναι γεγονός, ότι πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα νικητή που διέκρινε όλη την ομάδα. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι, συν ορισμένες καλές προσθήκες. Πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια με περισσότερο πάθος, με περισσότερη καρδιά και να είμαστε περισσότερο πεινασμένοι για τη νίκη. Στοιχεία τα οποία για κάποιον ανεξήγητο λόγο μας λείπουν στα τελευταία παιχνίδια”.

Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης; Υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης; Δεν έχει ψυχολογία η ομάδα;

“Είπαμε ότι όλοι φταίμε και πολλά φταίνε… Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε την καρδιά που έπρεπε. Πρέπει να γίνουμε ξανά μία γροθιά. Να γίνουμε όπως πριν… Δουλεύουμε σκληρά, αλλά κάτι δε μας βγαίνει.

Στον κόσμο είπαμε, ότι θέλουμε να έρχεται στις προπονήσεις, για να βλέπει ότι δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει όμως και οι παίκτες να καθίσουμε να μιλήσουμε μεταξύ μας και να βρούμε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξουμε, για να ξαναβρεί η ομάδα την καλή της εικόνα”.

Έχει ευθύνη και ο προπονητής για την κακή εικόνα της ομάδας;

“Είναι λάθος να εστιάζουμε σε πρόσωπα, όταν όλη η ομάδα δεν είναι καλά. Είπα και ξαναλέω, ότι όλοι φταίμε και όλοι μαζί να διορθώσουμε τα πράγματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε