Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Δεν έχουμε δικαιολογία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν με την έδρα του αγώνα κόντρα στη Νταντί Γ. και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά θέματα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης εκεί που άλλωστε θα γίνει και ο αγώνας κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες:

“Μετά τα τελευταία γεγονότα μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτούς. Απ’ την πλευρά μας δεν θέλω οι παίκτες μου να δώσουν σημασία. Έχω άποψη, αλλά μη με ρωτάτε να σας πω οτιδήποτε γι’ αυτό το θέμα. Είμαι και προπονητής και άνθρωπος και δε θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα. Κανένα παράπονο  δεν έκαναν οι παίκτες. Δεν  έχουμε καμία δικαιολογία, ούτε  θα ψάξουμε για δικαιολογία. Είναι σίγουρα  ντεζαβαντάζ για όλους ότι  δε θα υπάρχουν φίλαθλοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όλους μας επηρεάζει.

Είπα και εκεί ότι έχουν κι άλλα καλά στοιχεία ως ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι μόνο το ψηλό παιχνίδι, αφού έχει γρήγορους και καλούς παίκτες. Γενικά η ομάδα είναι καλύτερη απ’ αυτή που είδαμε και απ’ αυτό έχασαν 4-0. Πρέπει να προσπαθούμε με πάθος σε όλο το παιχνίδι. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε εκεί που ξέρω ότι μπορούμε, δηλαδή στη νίκη. Είναι δυνατή ομάδα, τρέχει πολύ δε σταματάει.

Είμαστε έτοιμοι και προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι. Ακόμα και χωρίς τον Δέλλα, υπάρχει ο Γιάχιτς και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι», ενώ για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και το αν παίξει περισσότερο αύριο δήλωσε  Αν μου  επιτρέψει το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω τον Ντιόπ. Χωρίς με αυτή  την απάντηση να υποτιμώ τον  παίκτη μου.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε