Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Δεν ξεκίνησα τον Τζιμπούρ γιατί δεν ήρθε στην ομιλία

Μπάγεβιτς: Δεν ξεκίνησα τον Τζιμπούρ γιατί δεν ήρθε στην ομιλία

Νέα ένταση δημιουργήθηκε στις σχέσεις Μπάγεβιτς – Τζίμπουρ αφού όπως αποκάλυψε ο Σερβοέλληνας τεχνικό δεν ξεκίνησε τον Γαλλοαλγερινό κόντρα στον ΠΑΟΚ επειδή δεν πήγε στην ομιλία πριν τον αγώνα.

Δικέφαλοι χωρίς… φτερά, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0

“Πριν το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσω με τον Τζιμπούρ. Στη συζήτηση που κάναμε δεν ήταν παρών και αποφάσισα να τον αλλάξω και να ξεκινήσω το ματς με τον Μπλάνκο. Ο Τζιμπούρ άργησε να έρθει στην ομιλία. Μου είπε ότι δεν κατάλαβε. Δεν είχα συζήτηση μαζί του, θα έχω αύριο. Με τον Τζιμπούρ θα το συζητήσουμε αύριο και θα δούμε τι θα γίνει”, ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

 
Όσον αφορά το παιχνίδι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: “Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 10 λεπτά. Αυτό είναι το μόνο που αξίζει από το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στον ρυθμό του αντίπαλου και δεν αλλάξαμε τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά χωρίς ουσία, χωρίς ευκαιρία, χωρίς αλλαγή ρυθμού, χωρίς τελευταία πάσα. Χάσαμε την ευκαιία να είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας. Τον αντίπαλο τον βοηθάει περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε… Εχουμε άλλα παιχνίδια για να κάνουμε κάτι παραπάνω αν και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς πλέον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε