Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Δεν τα παρατάω

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αποφασισμένος να αντιστρέψει την κατάσταση στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ αναγνώρισε την δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

 
Η δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς :
 
 
“Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ και την ιστορία της αυτή η θέση. Είχα μια συζήτηση με τους παίκτες μου, μιλήσαμε αρκετή ώρα για πολλά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Πιστεύω ότι η συζήτηση που κάναμε ήταν ειλικρινής και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι του καθενός ώστε να την ανεβάσουμε ψηλότερα.

Να δώσουμε τουλάχιστον μια ικανοποίηση στους φιλάθλους μας που είναι απογοητευμένοι από τα άσχημα αποτελέσματα που εμείς φέραμε. Η ΑΕΚ έχει ακόμα στόχους και γι` αυτούς πρέπει να παλέψουμε. Το πιο εύκολο είναι να καταθέσεις τώρα τα όπλα. Έχω βρεθεί πολλές φορές και στη ζωή μου και στη καριέρα μου σε δύσκολη στιγμή. Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ, δεν θα το κάνω ούτε τώρα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε