Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Έφυγα δύο φορές, τρίτη δεν θα υπάρξει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε πως δεν πρόκειται να φύγει από το τιμόνι της ομάδας και πέταξε το “μπαλάκι” στην διοίκηση τονίζοντας: “Αν θέλουν ας με διώξουν”. Προτιμά Ισπανία ο Νέμεθ.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συζητώντας με τους συνεργάτες του εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το μέλλον του αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ομάδα του χρόνου. Είχαμε πει με τον Σταύρο Αδαμίδη ότι θα συνεχίσουμε μαζί αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος. Δεν θέλω να είμαι άδικος αλλά ίσως περιμένουν τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι-οφ για να δουν αν θα με κρατήσουν”.

 
Παράλληλα, ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε θέληση του να παραμείνει στον πάγκο της “Ένωσης” τονίζοντας: “ Εγώ δεν φεύγω από την ΑΕΚ. Το έκανα δύο φορές και τρίτη δεν θα υπάρξει. Αν δεν με θέλουν από την διοίκηση ας με διώξουν”.Την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον προπονητή στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 
Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Λίβερπουλ γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε ξένο τηλεοπτικό σταθμό ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να δοθεί δανεικός σε ισπανικό σύλλογο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε