Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Η χειρότερη περίοδος μου στην ΑΕΚ

Δεν ήταν δικές του επιλογές οι μεταγραφές δήλωσε ο Μπάγεβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής της Ένωσης που συμπλήρωσε σήμερα τα 61 του χρόνια δεν έκρυψε την αγωνία του για το μέλλον της Ένωσης.   

Σίγουρα τα φετινά δεν είναι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια του Μπάγεβιτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στον NovaΣπορ FM και αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ.

“Είναι η πιο δύσκολη στιγμή γιατί δεν είχα ποτέ τόσα μαζεμένα προβλήματα όπως τώρα. Προβλήματα που δεν μπορούμε να τα λύσουμε. Κάποτε δεν είχαμε λεφτά, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό κανενός να κάνει κάτι. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά, έχουμε πολλούς ξένους. Εγώ είμαι μαζί τους, δεν τους κατηγορώ. Είναι μία κατάσταση που αφήνει σημάδια στην ομάδα και την απόδοσή της. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα κρίνει την κατάσταση. Δεν μπορώ να συζητώ για αυτό το θέμα, δεν έχω ασχοληθεί με αυτά που συζητιούνται και γνωρίζω αυτά που πρέπει να γνωρίζω σαν προπονητής. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου σαν προπονητής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Ακούμε πολλά και διάφορα, πιστεύω να βρεθεί λύση σύντομα. Πώς θα αρχίσει και πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία δεν το ξέρει κανένας.”

Ο Μπάγεβιτς εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές κι αν ήταν δικές του επιλογές, όπως λέει ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος:

“Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα… Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ.”

Όσον αφορά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

“Ευθύνες ανήκουν πρώτα στον προπονητή και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν ξεφεύγω ποτέ από τις ευθύνες μου, ούτε ψάχνω δικαιολογίες. Ό,τι μπορεί να έχω περάσει όλη την εβδομάδα είναι δικά μου και των παικτών. Ευθύνες πρέπει να αναλάβουν και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν αρχίζει από μένα και δεν θέλω να το αποδώσουν στους παίκτες και σε μένα.”

Ρωτήθηκε και για την περίπτωση απομάκρυνσης του από τον σύλλογο:

“Τι να κάνουμε; Η διοίκηση και ο πρόεδρος είναι υπεύθυνοι σε αυτά τα θέματα.”

Έξωση στην ΑΕΚ από τα γραφεία.

Σήριαλ δίχως τέλος τα διοικητικά της ΑΕΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε