Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Ήμαστε μια γροθιά – Μου θυμίζει τα παλιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ικανοποίηση του για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ και την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που στάθηκε, επίσης, στην παρουσία του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα.

Φιλική νίκη με 3-0 επί της Σβαρτς

Το κλίμα είναι άριστο! Θέληση υπάρχει μεγάλη, πάθος από του πάντες και όλοι διεκδικούν θέση στην ομάδα. ‘Η επιδιώκουν να την κερδίσουν. Η ομάδα είχε πάρα πολύ καιρό να είναι μια γροθιά, τόσο ενωμένη! Μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των τίτλων και της άψογης συμπεριφοράς όλων!”, δήλωσε αρχικά ο 62χρονος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βελτίωση του κλίματος με την επιστροφή του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα:

“Όχι μόνο αυτοί, αλλά όλοι οι παίκτες βοηθούν. Θα ήταν ντροπή να έλεγα ότι οι Λυμπερόπουλος-Δέλλας είναι μόνο για τα αποδυτήρια. Τους υπολογίζω πολύ. Βέβαια ως παλιοί έχουν την υποχρέωση να παρακινούν τους συμπαίκτες τους και να δίνουν προς όλους το καλό παράδειγμα”.

Στη συνέχεια, ο Ντούσκο τόνισε: “Είναι νωρίς να πούμε τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί η ΑΕΚ. Προχωράμε βήμα, βήμα αλλά φυσικά οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί. Θα δούμε αν κάνουμε άλλη μεταγραφή. Δεν μιλάω γι’αυτό γιατί δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσω να έχει η ΑΕΚ τα προβλήματα της περασμένης σεζόν. Με τίποτα!”.

Για το αν η ΑΕΚ έχει κάποια πρόταση για ποδοσφαιριστή της, είπε: “Ισχύουν όσα είπαμε με τον πρόεδρο. Είναι θέμα διοίκησης και οικονομικής κατάστασης. Εγώ δεν θα ήθελα στο τέλος να έρθει κάποιος ή να φύγει. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι”.

Ερωτηθείς για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως για τον Μανωλά, και το πόσο αυστηρός είναι μαζί του, απάντησε: “Κάποιες φωνές του έβαλα. Εντάξει… Νέο παιδί είναι, ξέρετε πως είναι αυτά”.

Για τον Ντιοπ: “Αλίμονο αν λέμε πόσο θα βοηθήσει ή πόσο καλός είναι. Το ζήτημα είναι να ετοιμαστεί γρήγορα και να βρεθεί σε καλή κατάσταση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε