Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: “Ντιόπ ή κάποιος άλλος…θα δούμε”

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. “Θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές”, τόνισε.

“Θα δούμε αν περιμένουμε κάποιον στο Ζέεφελντ. Πρέπει να γίνουν καλύτεροι και πιο δυνατοί από πέρυσι για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα είναι διαφορετικά στην προπόνηση. Οι παίκτες έχουν δείξει σοβαρότητα και όρεξη”, δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η φετινή προετοιμασία πρέπει να γίνει χωρίς προβλήματα, προκειμένου να είναι η ομάδα έτοιμη από την αρχή.

Στο θέμα του Ντιόπ παραμένει το ερωτηματικό, με τον Σερβοέλληνα προπονητή να μην αποκαλύπτει το παραμικρό. Περιμένουμε να δούμε. Ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και να τελειώσει την μεταγραφή. Ντιόπ ή κάποιος άλλος, θα το δούμε… Αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα“, τόνισε.

Στάση αναμονής και στο θέμα του Αραούχο, του οποίου ο τρόπος με τον οποίο θέλει να λύσει το συμβόλαιο του είναι “απαράδεκτος”, σύμφωνα με τον Μπάγεβιτς. Έχουμε μιλήσει 2 φορές με τον Αραούχο. Προσπάθησα με διαφορετικούς τρόπους να τον πείσω. Τον πίστεψα και τον πιστεύω ως παίκτη και πως έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο. Τα ίδια που είπε στον πρόεδρο είπε και σε μένα. Ο τρόπος που ο μάνατζέρ του προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του είναι απαράδεκτος. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”.

Σε απολογία κλήθηκε ο Αραούχο


Επίθεση Ζεράλδο κατά Μπάγεβιτς

Καφές: “Η ομάδα ενισχύεται με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο”

“Περίοδο βάσεων για την νέα χρονιά” χαρακτήρισε την προετοιμασία ο Παντελής Καφές. “Είναι μία δύσκολη περίοδος με πολύ κούραση και που για πολλά πράγματα μπαίνουν οι βάσεις. Είναι πολύ λίγες οι μέρες της προετοιμασίας. Κάθε χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία. Θα είναι ένα καλό τεστ τα φιλικά για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής της “ένωσης” στάθηκε και στις επιστροφές των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα, για τους οποίους τόνισε ότι πέρα από την αγωνιστική ενίχυση θα συμβάλλουν και στην καλή λειτουργία στα αποδυτήρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε