Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: “Ο,τι πει ο πρόεδρος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια καλήε υκαιρία για για να δεί η ΑΕΚ που “στέκεται” αγωνιστικά, ελπίζει ότι θα είναι το τουρνουά του Σίδνεϋ, ο τεχνικός της “Ένωσης”. Τι είπε για την πρόταση στον Τζιμπούρ.

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Αυστραλία, κουρασμένη μετά την προετοιμασία στο Ζέεφελντ, αλλά και ενθουσιασμένη που θα συναντήσει το ελληνικό “στοιχείο” της χώρας.

“Έχω πει ότι αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό και θα αποτελέσει ένα καλό δείγμα γραφής για τα όσα κάναμε στην προετοιμασία. Θα είναι πολύ καλά τεστ με τρεις δυνατές ομάδες και μετά από αυτά τα παιχνίδια θα δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί τα περισσότερα φιλικά μας”, δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έχει ακόμα καταλήξει αν θα χρησιμοποιήσει τους Τζιμπούρ και Ντιόπ στα φιλικά του τουρνουά: “Θα δούμε πότε θα παίξουν. Σε αυτά τα παιχνίδια θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι γιατί είναι πολύ δυνατά. Ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση και θα δούμε που θα χρησιμοποιηθούν”.

Σε ο,τι αφορά την πρόταση που έγινε στον Αλγερινό, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: “Του έγινε μια πολύ καλή πρόταση την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα το χειρίζεται ο πρόεδρος”, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει το ίδιο και με τους Σκόκο και Μπλάνκο, απάντησε: “Συζητάμε με τον πρόεδρο. Ο,τι πει αυτός”.

Η ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει στην Αυστραλία τα μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της ΑΕΚ στο Σίδνεϋ:

Κυριακή 25 Ιουλίου
Σίδνεϋ- AEK

Τετάρτη 28 Ιουλίου:
AEK – Μπλάκμπερν Rovers

Σάββατο 31 Ιουλίου:
AEK – Γκλάσκοου Rangers

Η αποστολή της ΑΕΚ
: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ματεντζίδης, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Λούκατς και Μοσχονάς, αλλά και οι Αραούχο, Γκερέιρο, Γιαχάγια, Κουτρομάνο και Χέρσι, που δεν υπολογίζονται από τον Μπάγεβιτς.

Δεύτερη άρνηση σε ΑΕΚ για Βέλλιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε