Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Θέλουμε μόνο νίκη – Υπολογίζω στον Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι υπολογίζει τη Χάιντουκ αλλά αν η ομάδα του πιάσει αντίστοιχη απόδοση όπως κόντρα στις Σέρρες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Όσον αφορά στον Μπλάνκο που αρνήθηκε για τρίτη φορά την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ανέφερε ότι ο ίδιος τον υπολογίζει κανονικά και είναι σαν σαν μην εχει συμβεί τίποτα.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε καλοί, να έχουμε διάρκεια, να είμαστε όπως πριν τέσσερις μέρες. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιο δυνατή ομάδα από τον Πανσερραϊκό και για αυτό χρειάζεται να είμαστε 90 λεπτά στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε».

Για την Χάιντουκ:

“Οταν λέω ότι έχουμε έναν πολύ δυνατό και καλό αντίπαλο το εννοώ. Είναι μια ομάδα που στην αριστερή πλευρά έχει παίκτες γρήγορους και επικίνδυνους. Τι θα διαλέξουν να κάνουν αύριο, θα το δούμε. Εξαρτάται κι από εμάς. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, όπως είπε και ο Λαγός. Εμείς θα είμαστε προτοιμασμένοι τόσο για το ενδεχόμενο να παίξει η Χάιντουκ επιθετικά όσο και αμυντικά.

Η Χάιντουκ είναι μια ομάδα που παλιά χαιρόμασταν να παίζουμε αντίπαλοι γιατί όλα ήταν ντέρμπι. Εχω αναμνήσεις πάρα πολύ καλές και ωραίες. Τώρα με ενδιαφέρει η ομάδα, να νικήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι κάτι άλλο».

Για τον Μπλάνκο:

“Εγώ τον υπολογίζω όπως πάντα. Εχουμε πει εδώ και καιρό ότι θα προπαθήσουμε να τελειώσουμε με τα συμβόλαια κάποιων. Αυτά είναι θέματα του προέδρου. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά, έχουμε άλλα πράγματα. Τον Μπλάνκο τον υπολογίζω και είναι σα να μην συμβαίνει τίποτα.”

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Παναγιώτης Λαγός: 

“Σίγουρα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτό που μπορούμε σε κάθε αγώνα. Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή γιατί το δεύτερο ματς πήγε πολύ καλά, βρίσκουμε τον ρυθμό μας και θα ανταποκριθούμε πολύ καλά και στα επόμενα παιχνίδια.

Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της ομάδας είναι αυτός. Να έχουμε καλό αποτέλεσμα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν συνδυαστούν αυτά τα δύο είναι το επιθυμητό, αλλά μερικές φορές μετράει και απλά το αποτέλεσμα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε