Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Βγήκαμε ενωμένοι και το δείξαμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ. “Άδικη η αποβολή μου”, δήλωσε ο Γιάχιτς.

“Οι παίκτες το πίστευαν. Κατά κάποιο τρόπο είναι και επηρεασμένοι στο γήπεδο. Είχαν πείσμα, είχαν πάθος. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από ευκαιρίες που έχασε ο Άρης να κάνει το 3-1, γρήγορα ισοφαρίσαμε. Βάλαμε και το άλλο γκολ και πήραμε τη νίκη. Δεν θέλω να πω πρώτη φορά, αλλά πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που τόσο δυνατοί και ενωμένοι βγήκαμε στο γήπεδο και το δείξαμε”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι η νίκη αυτή αποτελεί ένα ψυχολογικό “σκαλοπάτι” ενόψει της συνέχειας. 
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο στο τέλος. Ειδικά στους παίκτες μου που με παίκτη λιγότερο γύρισαν το ματς. Πρώτη φορά είχαμε τέτοια διάρκεια σε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πάλι. Σε αυτούς ανήκει η νίκη και στον κόσμο”, κατέληξε.

Στην αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στάθηκε ο Σάνελ Γιάχιτς: “Η αποβολή μου δεν ήταν δίκαιη. Εγώ πήγα προς την μπάλα, κάποιος από πίσω με έσπρωξε, σήκωσα το χέρι μου και δεν κοίταζα μπροστά. Ενοχλούμαι όταν τιμωρούμαι και δεν φταίω. Δεν θέλω να σχολιάσω τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, αλλά είδαμε ότι ο Σάχα αποβλήθηκε για την φάση που πρωταγωνίστησε αλλά ο Νασούτι όχι. Δεν είναι δική μας δουλειά να σχολιάζουμε περί διαιτησίας. Υπάρχουν στελέχη στην ΑΕΚ που μπορούν να σας πουν σχετικά”, τόνισε ο ποδοσφαιριστής της “ένωσης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε