Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπάγεβιτς για Σκόκο και νυχτοπερπατήματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Σκόκο, αλλά και για τα νυχτοπερπατήματα των παικτών του.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ εναντίον του Νάτσο Σκόκο.

“Κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν αξίζει αυτήν τη συμπεριφορά. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά δεν αξίζει και δεν πρέπει να γίνεται αυτό που έγινε σήμερα. Ιδιαίτερα τώρα που έχουμε τα πλέι οφ και μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Μέσα σε όλα είναι και αυτά που συνέβησαν σήμερα. Ο Σκόκο θα το ξεπεράσει. Θα τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και πιστεύω θα το ξεπεράσει”  

Όσον αφορά για τα νυχτοπερπατήματα των παικτών του:

“Μερικοί παίκτες πριν το παιχνίδι και συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ παραβίασαν το ωράριο και θέλησα να προστατέψω την ομάδα, μίλησα μαζί τους και τους άφησα εκτός. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση, το ξέρουμε όλοι και πρέπει να κάτσουμε κάτω να μιλήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για το καλό της ΑΕΚ. Υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. Θα παίρνουν ευκαιρίες και θέλω να ξέρω ότι μπορώ να στηρίζομαι πάνω τους και στη συνέχεια. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια. Υπάρχουν πράγματα για εμάς που μας κάνουν κακό. Πρέπει να τα αφήσουμε εκτός.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε