Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μπαλάκι” ευθυνών από αστυνομία και Superleague

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωση της ρίχνει ευθύνη στην αστυνομία για το μη ορισμό του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός την Κυριακή, όπως ορίζει ο ΚΑΠ, την ώρα όμως που η αστυνομία δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαθέσει τις δυνάμεις της.

Ας μας πει κάποιος την αλήθεια! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι η συνέχιση του αγώνα στο Παγκρήτιο δεν θα γίνει την Κυριακή διότι η αστυνομία δέν συναινεί λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

“Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διακόπηκε κατόπιν απόφασης του διαιτητή κ. Α. Γιάχου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της βροχόπτωσης που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.”

Σύμφωνα πάντως με τον περιφερειάρχη αστυνομίας Κρήτης, η αστυνομία δεν είχε κανένα πρόβλημα να διεξαχθεί ο αγώνας την επόμενη ημέρα, όπως ορίζει ο ΚΑΠ και ξεκαθάρισε ότι όποτε και να γίνει θα παρέχει τις ίδιες δυνάμεις που είχε σήμερα.

Δείτε το χρονικό της διακοπής του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε