Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μπαλωθιές” από Μανιά – Ο Απόλλων απέκλεισε τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δυο γκολ του Μιχάλη Μανιά ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΟΦΗ στην παράταση, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” έκανε την ολοκληρωτική ανατροπή στη Ριζούπολη και επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στην παράταση (1-0 η κανονική διάρκεια) πήρε πανηγυρική πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μανιάς, που στο 2′ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 108′ ο Απόλλωνας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Διαμαντίδης βρήκε ωραία τον Μανιά και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ο Απόλλων δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ του 2-0 και να πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου. Ο διαιτητής του αγώνα Γιάχος (Χίου), απέβαλλε στις καθυστερήσεις της παράτασης τον Λαμπρόπουλο με δύο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις:
 

Απόλλων Σμύρνης: Αθανασίου, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Κύργιας (63′ λ.τρ. Ιασωνίδης), Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (77′ Κατσίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (73′ Διαμάντης), Διαμαντίδης, Καραμαλίκης.
 
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (110′ Νύκταρης), Ζορμπάς (61′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Βιτώρος (91′ Καπουράνης), Παπάζογλου.

Διαβάστε ακόμα…

Τεσσάρων… αστέρων! – “Πάρτι” στην Τρίπολη επί της ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε