Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάντοβιτς: Ευχαριστημένος από την προσπάθεια!!!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά από την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του…

“Μας λείπει η υπομονή στο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τα έδωσαν όλα. Βγάζαμε παίκτες από τα πλάγια και από πίσω, με ωραίους συνδυασμούς. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από αποφάσεις διαιτητών, πρέπει να είμαστε ήρεμοι.

Τώρα βέβαια είναι πιο δύσκολο για το πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε την δύναμή μας και δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά” δήλωσε ο Μπίζινταρ Μπάντοβιτς.

Τίτλος τέλος για τον Ολυμπιακό

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: 

“Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” χρειάζεται να τρέξει πολύ να έχει μυαλό και τακτική. Μπράβο στα παιδιά. Υπήρξε ένα πρόστιμο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ισχύει. Θα εισηγηθώ στον πρόεδρο να υπάρξει ένα πριμ για το σημερινό αποτέλεσμα. Λίγες ομάδες έρχονται εδώ και παίρνουν αποτέλεσμα. Εχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Είχε τρελό ρυθμό το παιχνίδι. Κάθε στιγμή θα μπορούσαμε να φάμε γκολ ή να βάλουμε. Ήταν από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να καβαλήσουμε κανένα καλάμι με αυτή την ισοπαλία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε