Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μπάντοβιτς: Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν και ποιοι όχι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και τόνισε ότι ήρθε η ώρα να γίνει ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα χωρίς να εξαιρέσει τον εαυτό του.

Ήταν ένας τελικός για εμάς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Φάγαμε ένα γκολ σε μια αντεπίθεση και έκτοτε χάσαμε την οργάνωσή μας και αγχωθήκαμε. Είχαμε δυσκολία στο να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΟΚ. Φέτος είχαμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, κάτι που φάνηκε σε αρκετά ματς στα οποία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να τα γυρίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε στα δύο τελευταία ματς. Δεν μετανιώνω για την απόφαση να αναλάβω τον Ολυμπιακό όταν μου προτάθηκε και αναγνωρίζω ότι έχω κι εγώ ευθύνη για τη σημερινή εικόνα της ομάδας”, συνέχισε και κατέληξε χαρακτηριστικά:

“Μετά το τέλος των play off πρέπει να ξεκινήσει ένας σχεδιασμός στην ομάδα και να δούνε ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι όχι – δηλαδή, ποιοι μπορούν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό και ποιοι όχι. Και φυσικά εννοείται ότι δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτή τη διαδικασία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε