Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρμπαρούσης: Είμαστε μοντέρνα ομάδα

Μπαρμπαρούσης: Είμαστε μοντέρνα ομάδα

Μετά την πρώτη συμμετοχή του σε φιλικό του Παναθηναϊκού ο ομογενής εξτρέμ από τη Νέα Ζηλανδία μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη νέα του ομάδα, ενώ έθεσε και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Πώς αισθάνθηκες για την πρώτη σου συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

“Πολύ ωραία. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα. Απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, αλλά πήραμε χρόνο συμμετοχής οι υπόλοιποι. Για μένα ήταν καλή ευκαιρία, γιατί έπαιξα 65 λεπτά περίπου”.

Πόσο χρόνο υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς για να ενταχθείς στην τακτική της ομάδας;

“Από τακτικής άποψης θεωρώ ότι είμαι εντάξει. Κυρίως έχω ανάγκη να συνηθίσω το κλίμα, γιατί πέρασα ένα μήνα στο Λονδίνο και ο καιρός ήταν τελείως διαφορετικός. Νιώθω πολύ άνετα στον Παναθηναϊκό και έχω προσαρμοστεί”.

Σε είδαμε ανά διαστήματα στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

“Δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Έχω εμπειρία δεξιά και αριστερά. Επίσης, αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης. Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής”.

Ποια είναι η άποψη σου για την ομάδα που δημιουργεί ο Παναθηναϊκός;

“Είμαστε μία νεανική ομάδα, δυνατή, γρήγορη και αθλητική. Αυτά επιτάσσει το μοντέρνο ποδόσφαιρο και εμείς τα έχουμε. Έχουμε έναν έξυπνο και έμπειρο προπονητή, ο οποίος μας καθοδηγεί σωστά στην τακτική. Θα παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζω να κατακτήσουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Πώς βίωσες την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνο;

“Απλά, φανταστικά. Αγωνίστηκα σε υπέροχα στάδια, αντιμετώπισα δύσκολες ομάδες και ήταν μία εμπειρία ζωής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε