Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Δεν είναι απλά Κυρία… Είναι η θεά της άμυνας [vid]

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Δεν είναι απλά Κυρία… Είναι η θεά της άμυνας [vid]

Το ξέραμε και επιβεβαιώθηκε…  Η Γιουβέντους δεν είναι Παρί! Η Κυρία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έφυγε αλώβητη από το «Καμπ Νόου», όπου δεν δέχθηκε γκολ χάρη στη σκληρή και απροσπέλαστη άμυνα της. Το 0-0 ήταν αρκετό για να τη στείλει στα ημιτελικάτου Champions League.

Το 3-0 στο Τορίνο αποδείχθηκε υπεραρκετό για τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν άριστα “διαβασμένη”… Βρέθηκαν πολλές φορές όλοι της οι παίκτες στην άμυνα και το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας έκανε δουλειά…

Διαφύλαξε το μηδέν στα μετόπισθεν και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο στόχο της. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προσπάθησε πολύ και με όλες τις δυνάμεις της, αλλά απέναντί της είχε μία έξυπνη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Μέσι και Σουάρες, πίεζαν πολύ αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ασκησαν πίεση και στο δεύτερο μέρος. Ακόμη περισσότερο από το πρώτο και είχαν μία ακόμη κλασική ευκαιρία με τον Μέσι στο 67΄, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Μετά από 15 σερί ευρωπαϊκές νίκες στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη “Γιούβε” κι έμεινε εκτός συνέχειας. Για δεύτερη σερί σεζόν η πορεία της σταματά στους προημιτελικούς.

 

 

 


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε):
Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο (78΄ Μαστσεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58΄ Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (84΄ Λεμίνα), Ντιμπάλα (75΄ Μπαρτσάλι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (88΄ Ασαμόα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε