Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης στο NewsIt

Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, δύο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται απόψε (22:00) στην Βαρκελώνη. Παρακολουθήστε LIVE στο NewsIt την μάχη που κόβει την ανάσα. Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ρεάλ. Δείτε το τρέιλερ.
Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Ρεάλ! Δείτε το βίντεο

Η ώρα για το ματς που περιμένει πως και πως ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος έφτασε. Οι δύο κατά πολλούς κορυφαίες ομάδες στον κόσμο κοντράρονται στο Καμπ Νου, για την 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

 
Μπαρτσελόνα VS Ρεάλ Μαδρίτης, Μέσι VS Ρονάλντο, Γκουαρδιόλα VS Μουρίνιο. Ο κατάλογος μακρύς, όσα και τα αστέρια των δύο ομάδων.
 
Μέσι και Ρονάλντο έχουν σκοράρει μαζί 27 φορές φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως ο Πορτογάλος δεν έχει βάλει ποτέ την μπάλα στο πλεχτό όταν παίζει με την Μπαρτσελόνα και ο Αργεντινός δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ με αντίπαλο τον Μουρίνιο.
 
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο Καμπ Νου με τον απολογισμό του να είναι 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Αήττητος στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην “βασίλισσα” είναι ο Γκουαρδιόλα ο οποίος μετρά 7 νίκες και 3 ισοπαλίες ως παίκτης και 2 επιτυχίες ως προπονητής στις ισάριθμες προηγούμενες σεζόν (2-0 πρόπερσι και 1-0 πέρυσι).
 
Στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε 208 παιχνίδια η Ρεάλ έχει 85 νίκες, η Μπαρτσελόνα 81 και 42 ματς έληξαν ισόπαλα.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών αφού μόνο ο Γκάμπριελ Μιλίτο θα χάσει το μεγάλο ματς. Από την άλλη ο τραυματισμός του Ιγκουαίν δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί στην 18μελή αποστολή και έτσι θα είναι ο μεγάλος απών του ντέρμπι.

 
Παρακολουθήστε το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης LIVE στο NewsIt με πλούσιο φωτορεπορταζ και βίντεο. Τηλεοπτική μετάδοση από το Conn-x TV.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια
 
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

To τρέιλερ του αποψινού ντέρμπι
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε