Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: “Σφαγή” και “υπόκλιση”- Δείτε τα γκολ

Ο πόλεμος των

Ο φωτογραφικός φακός μας έκανε πάλι τη…χάρη και αποκαλύπτει το μοναδικό κλίμα που επικράτησε χθες, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Καμπ Νού. Τα σχόλια του διεθνούς Τύπου για τον θρίαμβο των Καταλανών. Δείτε φωτο.

Ως “σφαγή” χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα “The Sun”, τον χθεσινό διασυρμό της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα άρθρο όπου απλά ο τίτλος είναι: Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: 5-0, θέλοντας να τονίσει το αγωνιστικό “χάσμα” των δύο “αιωνίων” της Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: 5 – 0 Δείτε τα γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι γυρνούν ο ένας την πλάτη στον άλλο...

Με την έκφραση El Clasico “πάιζει” η “Daily Mail”, η οποία αναφέρει στον τίτλο της “Hell… Clasico για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος “έπεσε” πάνω στην καλύτερη ομάδα όλων των εποχών”.

Η υπόκλιση του Μουρίνιο στο μεγαλείο της Μπαρτσελόνα

Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

“H Βαρκελώνη έθαψε τη Μαδρίτη” είναι ο τίτλος της ισπανικής “El Pais”.

“Χαστούκι στον Μουρίνιο”, αναφέρει η “Αs”.

“Αριστούργημα στο Καμπ Νού”, τιτλοφορείται η “El Mundo Deportivo”. Αρχικά η ισπανική εφημερίδα κρατάει τα προσχήματα, αλλά σε άλλο άρθρο της, για τον χθεσινό αγώνα ο τίτλός είναι πιο προκλητικός χαρακτηρίζοντας την Μπαρτσελόνα “Orgasmo team”!

“Η Μπαρτσελόνα…”χόρεψε” για τα καλά τη Ρεάλ Μαδρίτης”, τονίζει η “El Mundo”.

Και τα ιταλικά μέσα επικεντρώνονται στον θρίαμβο των “μπλαουγκράνα”. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της Corriere Dello Sport, όπου δεσπόζει ο τίτλος: “Η Μπαρτσελόνα έδωσε μάθημα στον Μουρίνιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε