Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: Δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λίγο πριν την αναχώρηση των πρωταθλητών Ευρώπης για την Κροατία, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την Τσεντεβίτα αλλά και για το top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το ματς κόντρα στην Τσεντεβίτα, ο Έλληνας τεχνικός: “Είχαμε δυσκολευτεί πάρα πολύ στο πρώτο ματς και κερδίσαμε στο τέλος με ανατροπή. Η Τσεντεβίτα είναι ομάδα με καλό ρόστερ, άλλαξε προπονητή, αλλά δεν έχει αλλάξει πολλά στην τακτική της. Τώρα παίζει ο Μάρκο Τόμας, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρώτο ματς, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές. Τους είδαμε με ΚΡΚΑ και στο τελευταίο παιχνίδι τους στην Ευρωλίγκα και έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται”, υπογράμμισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης”.

Για το αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί πάση-θυσία την πρώτη θέση στον όμιλο: “Αλήθεια, δεν κοιτάμε την πρώτη θέση, δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι, είτε τρίτοι τερματίσουμε, θα μπούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα οκτώ ομάδων στο Top-16. Μας ενδιαφέρει κυρίως να τα πάμε καλά εκεί. Αν μάλιστα δείτε τις διασταυρώσεις και τους πιθανούς, είναι μικρές οι αποκλίσεις. Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, θέλουμε να είμαστε υγιείς και θα δούμε ποιες ομάδες θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα για το γόητρο θα είναι καλό να βγούμε πρώτοι”.

Για τις δυνατότητες της κροατικής ομάδας: “Είναι έμπειρη ομάδα με ταλέντο και άλλη μια παράμετρος είναι πως αν αποκλειστούν από το TOP-16, τότε σίγουρα θα αποτελέσουν πολλοί παίκτες στόχους άλλων ομάδων, όπως ο Ζελαμπάλ και ο Άντριτς. Οπότε είναι σίγουρο πως θα έχουν έξτρα κίνητρο καθώς θα παλέψουν για να αναζητήσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο. Πιστεύω λοιπόν πως δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για εμάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε