Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: Είχαμε πάθος και πήραμε τη σημαντική νίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η νίκη δεν δίνει τίτλο όμως είναι σημαντικό να κερδίζεις τον “αιώνιο” αντίπαλο και να παίρνεις, ουσιαστικά, το πλεονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο πάθος των παικτών του το οποίο κάλυψε και την απουσία του Μάντζαρη:

“Πιστεύω ότι το παιχνίδι, αυτό το κλασικό ελληνικό ντέρμπι είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη, αλλά ήταν σε πλαίσια. Το παιχνίδι το ελέγξαμε, απλώς δεν είχαμε υπομονή να τελειώσουμε το ματς. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί δεν παράτησε τον αγώνα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Μάντζαρη και όλοι οι παίκτες έκαναν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτή η νίκη δεν μας δίνει κάποιον τίτλο, όμως είναι σημαντική για το πρωτάθλημα. Για δεύτερο ματς οι βολές που χάσαμε μας πονάνε, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει, υπάρχει και η πίεση. Τα ριμπάουντ έδειξαν την μαχητικότητα μας να πάμε στη μπάλα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, προχωράμε και έχουμε και εμείς ματς την Πέμπτη.

Έχουμε αρκετούς παίκτες στην πεντάδα μας που έχουν το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Φυσικά δεν παίζουμε όπως ο Παναθηναϊκός γιατί δεν έχουμε παίκτη όπως ο Σχορτσανίτης. Είχαμε μεγάλη υπομονή στον τρόπο που παίξαμε όταν ήταν ο Λάσμε. Μας έδωσε ισορροπία η άμυνα με αλλαγές. Για το αν είμαι ευχαριστημένος για το πώς παίζει η ομάδα όλα είναι θέμα βελτίωσης, συνεχίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό το ματς όπως έγινε, μπορούμε να πούμε ότι το ελέγξαμε και το κερδίσαμε.”

Ο…νόμος του ΣΕΦ – “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι και η πρωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε