Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: Σημαντική η απώλεια του Πρίντεζη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως είναι σημαντική η απώλεια του Πρίντεζη καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ επεσήμανε πως το ματς στην Σιένα δεν είναι τελικός.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μίλησε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για το ματς της Πέμπτης στη Σιένα για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πρόκειται για έναν καθοριστικό αγώνα, αλλά επεσήμανε πως δεν είναι τελικός, ενώ παραδέχτηκε πως είναι σημαντική η απώλεια του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τα εξής για το ματς κόντρα στη Σιένα: “Τελικός είναι αυτό το ματς που θα μας οδηγήσει στα play off. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η νίκη στη Σιένα δεν θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστούν και άλλες νίκες για να προκριθούμε. Είναι σημαντική απώλεια του Πρίντεζη καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι αριθμοί που μας δίνει στο παρκέ είναι συγκεκριμένοι ενώ μας δίνει και πάρα πολύ ενέργεια. Οι τραυματισμοί, όμως, είναι μέσα στον αθλητισμό και στο μπάσκετ με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κόπωση από τα πολλά ταξίδια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αντιδράσει λάθος στη ζώνη της Σιένα. Στο πρώτο ματς είχαμε βρεθεί στο +5 35’’ πριν το τέλος, αλλά έγιναν τελικά τρομερά πράγματα για να χάσουμε. Έχουν αλλάξει πολλά καθώς έχουν περάσει δύο μήνες από τότε. Η Σιένα δεν έχει τον Χάκετ που είναι τραυματίας. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν είναι στην ίδια φόρμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να περάσεις αλώβητος από παιχνίδια όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση”.

Τραυματίστηκε ο Πρίντεζης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε