Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπατίστ: Ήμουν έτοιμος να γυρίσω!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Μάικ Μπατίστ σχολιάζει την πρώτη κόντρα του με τον Ολυμπιακό χωρίς πράσινη φανέλα, μιλάει για την παρ’ ολίγον επιστροφή του και… προαναγγέλει αποκαλύψεις!

Ποιος θα περίμενε ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή η ώρα που ο Μάϊκ Μπατίστ, θα έφευγε από το Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και θα τον ακολουθούσε η ετικέτα του “non factor”, που λένε και οι Αμερικανοί, όταν κάποιος πέρασε από το παιχνίδι, αλλά δεν ακούμπησε! Ναι, για τον πρώην “μπουλντόζα” του Παναθηναϊκού, μιλάμε που για 9 συναπτά έτη, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του “τριφυλλιού” και ειδικότερα στο παρκέ του Φαληρικού Σταδίου, είχε κάνει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Χθες, ομως, με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, αποχώρησε από το γήπεδο με μηδέν πόντους (0/3 σουτ) και τέσσερα ριμπάουντ σε συνολικά 16 λεπτά συμμετοχής και χθες στο Φάληρο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θα σκέφτηκαν το πόσο κατώτερος των περιστάσεων πρέπει να είναι ο Ιταλός προπονητής, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, για να μην αξιοποιεί καθόλου έναν παίκτη που επί σχεδόν μία δεκαετία κυριαρχούσε σε όλη την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (82-71) που ήθελε, η τουρκική ομάδα μάλλον αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκα και μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στο gazzetta.gr, ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ, έδειχνε να έχει αποδεχθεί τη μοίρα του, ατενίζοντας, πάντως, με αισιοδοξία το μέλλον… Όπως πάντα, όμως, δεν μάσησε τα λόγια του..

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε