Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπατίστ: Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αμερικανός σέντερ που έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, θα φοράει τη νέα σεζόν την φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μία ομάδα που έχει δείξει τη δυναμική της στην Ευρώπη και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στηνΕυρώπη», ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ κατά την άφιξή του στην Τουρκία, προσθέτοντας σχετικά με το νέο του περιβάλλον:

«Θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει πρώτα να μάθει ο ένας τον άλλο και μετά πιστεύω πως θα έχουμε επιτυχίες. Χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής, μετά θα τα πάμε καλά».

Όσο για το τουρκικό μπάσκετ, δήλωσε πως: «Έχω παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του τουρκικού μπάσκετ και κάθε χρόνο οι ομάδες έχουν αξιόλογη πορεία στην Ευρωλίγκα. Η χώρα βγάζει καλούς παίκτες, που τους βλέπουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ΝΒΑ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ήρθα σε μία ανταγωνιστική λίγκα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε