Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπάχα: Είχα επαφές με τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μαροκινός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό, έπλεξε το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ και αποκάλυψε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ναμπίλ Μπάχα στην εφημερίδα “Score”:

Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό;
“Ναι, κάποια στιγμή υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό αλλά εγώ είμαι εδώ για την ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ είναι αυτός που με έπεισε γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ. Ήρθα για να πετύχω και αυτό θέλω. Να πετύχω με την ΑΕΚ”.

Ντεμπούτο στην ΑΕΚ με ένα πραγματικό θρίλερ. Περίμενες ότι θα εξελιχθεί έτσι το ματς;
“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μία ατμόσφαιρα τόσο ζεστή όσο αυτή που ζήσαμε. Ηξερα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι μία δύσκολη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και νομίζω ότι είναι ευτύχημα που δεν υπήρχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο”.

Στην τελευταία φάση με τον Μίτσελ, μετά την εκτέλεση φάουλ, το πίστευες ότι η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα;
“Πίστευα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά ότι θα γινόταν με αυτό τον τρόπο, με ένα τέτοιο γκολ, σίγουρα δεν το περίμενα”.
 
Τι είναι αυτό που σας είπε ο προπονητής της και σας έπεισε να έρθετε στην ΑΕΚ;
“Η πρώτη συζήτηση και η πρώτη επαφή που είχα ήταν με τον κόουτς. Από τη στιγμή που μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι με υπολογίζει, ότι με θέλει, ότι πρέπει να έρθω εδώ και να δουλεύω σκληρά γιατί αν το κάνω αυτό θα αγωνίζομαι και θα πετύχω. Από την άλλη πλευρά είμαι 29 ετών, στη Μάλαγα δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα μπορώ να παίζω. Μετά μίλησα και με τον Εντίνιο, συμπαίκτη μου στη Μάλαγα ο οποίος μου είπε καταπληκτικά λόγια για την ΑΕΚ και δεν προβληματίστηκα καθόλου”.

Τι γνώμη έχεις για τον Χιμένεθ;
“Είναι ένας προπονητής που ζει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει να χάνει και θέλει πάντα να βγαίνει νικητής. Να είναι στο υψηλότερο σημείο του βάθρου. Είναι ένας νέος προπονητής νικητής, ταπεινός, με πολύ μεγάλη διάθεση να πετύχει πολλά και να κερδίσει πολλά από το ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε