Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάχαλο με την 16η ομάδα της Σούπερ Λιγκ-Δεν πήραν άδεια ούτε ΟΦΗ, Πιερικός

Μπάχαλο με την 16η ομάδα της Σούπερ Λιγκ-Δεν πήραν άδεια ούτε ΟΦΗ, Πιερικός

Η Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ μετά τον Ηρακλή απέρριψε τις αιτήσεις του ΟΦΗ και του Πιερικού, ενώ ο Εθνικός δεν υπέβαλλε καν αίτηση – φάκελο! Το NewsIt αναλύει όλα τα ενδεχόμενα…

Η Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ μετά τον Ηρακλή απέρριψε τις αιτήσεις του ΟΦΗ και του Πιερικού, ενώ ο Εθνικός δεν υπέβαλλε καν αίτηση – φάκελο! Το NewsIt αναλύει…

 
Τρομερά και απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φίλαθλο κοινό παρακολουθεί μπερδεμένο τις εξελίξεις και οι περισσότεροι προσπαθούν να καταλάβουν τι μέλλει γενέσθαι με την 16η ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
 
Τα πάντα εξαρτώνται και έχουν άμεση σχέση με τον Ηρακλή. Ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ μόνο στην περίπτωση που δικαιωθεί από το CAS στην υπόθεση του Μπιλίσκοφ. Σε αυτή την περίπτωση ο “γηραιός” θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και αυτόματα θα μπει κάτω από την ομάδα της Βοιωτίας στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Αυτό είναι ξεχωριστό πράγμα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Σύμφωνα με άρθρο 27 του ΚΑΠ η ομάδα που αντικαθιστά αυτήν που υποβιβάζεται προέρχεται από την κατώτερη κατηγορία και όχι από την υπάρχουσα. Έτσι σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή με την έφεση του Ηρακλή πρώτος επιλαχών είναι η ομάδα θα τερματίσει δεύτερη στα πλέι-οφ της Β΄Εθνικής.
 
Εδώ ξεκινάει το… μπάχαλο. Με δεδομένα πως ο Πανσερραϊκός πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες στα πλέι-οφ είναι ο ΟΦΗ, ο Εθνικός και ο Πιερικός. Από τις τρεις αυτές ομάδες ο Εθνικός δεν υπέβαλλε καν φάκελο-αίτηση στην ΕΠΟ, σα να λέει από μόνος του πως δεν θέλει να ανέβει! Πιερικος και ΟΦΗ κατέθεσαν φακέλους οι οποίοι απορρίφθηκαν ως ελλιπέστατοι. Φυσικά οι δύο ομάδες, όπως και ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερών και να παρουσιάσουν φακέλους που θα πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
 
Έτσι λοιπόν στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την ΣούπερΛιγκ θα είναι αυτή που τερμάτισε 7η στην Β΄Εθνική, και αυτή είναι ο Παναιτωλικός.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε