Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπέκαμ:”Θέλω να χάσει η Γιουνάιτεντ”

Την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 12 χρόνια αντιμετωπίζει σήμερα ο Ντεηβιντ Μπέκαμ
Την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 12 χρόνια αντιμετωπίζει σήμερα ο Ντεηβιντ Μπέκαμ

Το συναίσθημα θα μπεί στην άκρη για τον Άγγλο σούπερσταρ της Μίλαν, στον αποψινό αγώνα με τους “΄κόκκινους διαβόλους”, για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Με την πολυαγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπος απόψε στο “Σαν Σίρο”, ο Ντέηβιντ Μπέκαμ. “Θα είναι πολύ συγκινητικό για μένα, καθώς είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ και είναι η πρώτη φορά που θα θέλω να χάσει”, δήλωσε ο “Μπεκς”.

Ο Άγγλος πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ρωτήθηκε αν τα κίνητρα του έχουν να κάνουν και με τον Φέργκιουσον. “Ο Σερ  Άλεξ ήταν σαν πατέρας μου και πάντα θα είναι. Ο,τι κι αν ειπώθηκε στο παρελθόν, καλό ή κακό, θυμάμαι μόνο τα θετικά, γιατί αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην αγαπημένη μου ομάδα. Δεν του κραάω κακία. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Το ποδόσφαιρο προχωράει και έτσι το 2003 έπρεπε να προχωρήσω και εγώ.”, είπε για τον 68χρονο τεχνικό.

Το Τσάμπιονς Λίγκ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά από διακοπή δύο μηνών. Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Λιόν φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο “Ζερλάν”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε