Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπελούτσι: Κακή παρένθεση το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο πρώην μέσος των “ερυθρολεύκων”, ο οποίος τόνισε πως αν θα γυρνούσε ποτέ για να αγωνιστεί στην Ελλάδα, θα ήταν μόνο για τους Πειραιώτες.
Όσον αφορά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο θα βρεθεί με την ομάδα της Πόρτο, ο Αργεντινός σχολίασε: “Είμαστε φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξουμε”.
 
Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Μπελούτσι στον Ελεύθερο Τύπο:
 
-Για την Μπράγκα, την αντίπαλο της Πόρτο στον τελικό:
“Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που χειρίζεται εξαιρετικά την αντεπίθεση και έχει αξιόλογους παίκτες. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε στον τελικό και δεν θα είναι εύκολη λεία”.
 
-Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου:
“Αποτελεί το μεγάλο μου όνειρο. Έχουμε τεράστια όρεξη, ξέρουμε ότι διαθέτουμε την απαραίτητη ποιότητα και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Στον τελικό του είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη”.
 
-Για τον Βίλας-Μπόας:
“Ξεχωρίζει για τη σκληρή καθημερινή δουλειά του στις προπονήσεις. Είναι όμως διαφορετικός τύπος από τον Μουρίνιο. Θέλει οι ομάδες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζουν ψηλά, να έχουν όσο περισσότερο κατοχή μπάλας γίνεται και αν αναπτύσσονται κάθετα. Ας πούμε ότι έχουν ως μοντέλο την Μπαρτσελόνα”.
 
-Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος από τον Ολυμπιακό:
“Χαίρομαι γιατί απέδειξε πως ό,τι συνέβη πέρσι ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Αν δεν κάνω λάθος έχει πλέον 13 πρωταθλήματα στα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό τα λέει όλα”.
 
-Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα:
“Πάντα έχω ανοικτή την πόρτα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά μόνο για τον Ολυμπιακό. Ήταν η ομάδα που με έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και με έκανε γνωστό και αυτό δεν πρόκειται να τον ξεχάσω”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε