Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μπεν Αρφά ή άλλος;

Εν αναμονή της απάντησης της Μαρσέιγ για Μπεν Αρφά.
Εν αναμονή της απάντησης της Μαρσέιγ για Μπεν Αρφά.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν καρτερικά τις απαντήσεις από Γαλλία, όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου δεν υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο. Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να αισιοδοξούν παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει τραβήξει περισσότερο από όσο θα φανταζόντουσαν.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού γνώριζαν ότι η υπόθεση ήταν δύσκολη, όμως θεωρούν ότι αξίζει να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πριν την εγκαταλείψουν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα υπάρξει οριστική κατάληξη για το θέμα Μπεν Αρφά. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν στον Πειραιά τότε θα θέσουν σε εφαρμογή το plan B.

 Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους μάνατζερ και έχουν κάνει συζητήσεις για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αρνητικές εξέλιξεις με τον παίκτη της Μαρσέιγ.

Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ολιβιέ Καπό. Ο αριστερός χαφ της Γουίγκαν δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα και αναζητά νέο σταθμό για την καριέρα του.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Αταλάντα, Τζένοα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε