Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπέος: Εμείς δεν είμαστε… περαστικοί παράγοντες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε ο ισχυρός άντρας της ομάδας, της Μαγνησίας, ο οποίος… έριξε και την μικρή του σπόντα προς τον Νικόλα Πατέρα.
κ. Μπέος ωστόσο, υπογράμμισε πως τα όσα έχουν πετύχει οι παίκτες του είναι ήδη πολλά και θα είναι κρίμα εάν μείνει εκτός Ευρώπης.
 
“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν μία δίκαιη νίκη και πρέπει και εσείς οι δημοσιογράφοι να καταλάβετε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα! Αν κοιτάξετε στον πάγκο θα δείτε παίκτες που βρίσκονται σε μικρή ηλικία και δεν έχουν πολλές εμπειρίες. Ναι μεν έχουμε κερδίσει το χειροκρότημα με τον κόπο, ναι μεν έχουμε βάλει παρακαταθήκη για το μέλλον, αλλά ακόμα έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε”, εξήγησε ο Μπέος που συνέχισε:
 
“Στο γκολ δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Αλλά, εντάξει, στο ΟΑΚΑ παίζεις, είναι λογικό να μην πάρεις ένα σφύριγμα. Αλλά και σήμερα να τελείωναν τα πλέι οφ, αν κλείναμε και χωρίς νίκη, έχουμε πετύχει έτσι κι αλλιώς την υπέρβαση, αν και θα ήταν άδικο με βάση τα αποτελέσματα να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα”.
 
Σε μία τελευταία ερώτηση που του έγινε επειδή παρατηρήθηκε πως στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε από το μπουθ στο οποίο παρακολουθούσε το παιχνίδι, απάντησε με νόημα: “Μα καλά, εμένα κοιτάτε; Δεν κοιτάτε το γήπεδο; Να ξέρετε ότι εμείς οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, που είμαστε παράγοντες και όχι οι περαστικοί όπως οι… φίλοι σας (σ.σ. εννοώντας τον Νικόλα Πατέρα), είμαστε και προληπτικοί. Άλλαξα θέση για να αλλάξει και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά δεν μπορεί να γίνεται και πάντα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε