Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπέος: Γελάει όλος ο Βόλος με την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σφοδρή επίθεση στην “Ένωση” και τον πρόεδρο της, Σταύρο Αδαμίδη εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος όμως τόνισε πως επιθυμεί να κάνει ένσταση η ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον Sentra 103,3:
 
Για τον ντρόρο που έχει προκληθεί: «Εγώ προσωπικά θεωρώ πως δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι λογικό να είναι στο επίκεντρο μία ομάδα που ανταγωνίζεται σε στόχους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Είμαι στο επίκεντρο γιατί εγώ δημιούργησα την ομάδα. Πάρτε παράδειγμα τον Πανιώνιο πώς κατάντησε μόλις έφυγα. Φαίνεται πως οι γνώσεις και οι τακτικές μου έχουν καλύτερη πέραση από τους τεχνοκράτες Κιντή, Αδαμίδη».
 
Για την ένσταση που ετοιμάζει η ΑΕΚ: «Θα ήταν άδικο να μην έκανε η ΑΕΚ ένσταση. Πως θα έδειχναν την ανυπαρξία τους ως παράγοντες… Αν κάποιος διαβάσει το άρθρο του ΚΑΠ και είναι τελειόφοιτος δημοτικού, πόσο μάλλον νομικής, θα καταλάβει αν έχει τύχη η ένσταση της ΑΕΚ. Αλλά αυτά δεν θα τα κρίνετε ούτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που οι περισσότεροι είναι οπαδοί και έχουν οικονομικές σχέσεις με τις ομάδες, ούτε οι παράγοντες. Υπάρχουν αθλητικοί δικαστές».
 
Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ: «Οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ γράφουν και λένε πως θα πάει ο Βόλος να χάσει στην Τούμπα. Ας δούνε πρώτα τι θα κάνει η ΑΕΚ. Αν κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό θα βγει Champions League γιατί ο Βόλος θα χτυπήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχετε δει κάποιον παράγοντα να μπαίνει στα αποδυτήρια και λέει καθίστε να χάσετε; Εγώ πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και ξέρω πως μπορεί να κερδίσει στην Τούμπα και τότε θα βγει τελευταίος ο ΠΑΟΚ. Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος τι θα κάνει ο Βόλος…»
 
Για τις πιθανότητες δικαίωσης της ΑΕΚ: «Όποιον δικηγόρο ρωτήσατε και σας τα είπε αυτά δεν έχει κερδίσει δίκη… Θέλω κι εγώ να καταθέσει ένσταση η ΑΕΚ για να δικαιωθώ».
 
Για τον κόσμο που στέλνει μηνύματα και δεν θέλει τον Μπέο: «Εγώ μιλάω με την γλώσσα της αλήθειας και ο κόσμος θέλει να ακούει αλήθειες. Δώστε τότε βήμα στον Δημητριάδη, τον Αδαμίδη και τον Κιντή».
 
Για το γεγονός πως μπήκε στο γήπεδο παρότι ήταν τιμωρημένος: «Δεν μπήκα σε κανένα γήπεδο. Άλλο είναι ο αγωνιστικός χώρος. Μπήκα δύο ώρες πριν το ματς για να υποδεχθώ και να χαιρετήσω την αποστολή της ΑΕΚ και να τους ευχηθώ καλή τύχη. Δεν χρειάζεται να πάρω άδεια για αυτό. Αν μπήκα στα αποδυτήρια και για ποιον λόγο και πως μπήκα, υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία και όταν υποβάλει ένσταση η ΑΕΚ θα κατατεθούν στην πειθαρχική επιτροπή»
 
Για το γεγονός πως νοσηλεύτηκε λόγω αδιαθεσίας: «Εγώ τόσα χρόνια δεν έπαιξα ποτέ θέατρο, ούτε έκανα τον άρρωστο ούτε τον πεθαμένο. Πάσχω 10 χρόνια από ζαχαρώδη διαβήτη. Όταν υπάρχουν εντάσεις και διάφορα, βαράει κόκκινο. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία. Όταν αισθάνεσαι λοιπόν, πως δεν είσαι καλά, βγάζεις μια ανησυχία και θες έναν γιατρό να σε ηρεμήσει, να πάρεις το χάπι σου».
 
Για την έκθεση του γιατρού Ζεκερίδη πως έκανε ντού: «Λέει πως έκανα ντου; Δεν γνωρίζω για καμία έκθεση. Το τι είναι γήπεδο, αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, διάδρομοι, ιατρεία, θα τα κρίνουν οι ειδικοί. Εμείς στον Βόλο γελάμε και γελάει και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το κατάντημα της ΑΕΚ από χειρισμούς παραγόντων όπως ο κ. Αδαμίδης που διοικεί με ξένα λεφτά».
 
Για τους δημοσιογράφους: «Δεν διοικείτε ούτε κυβερνάτε την Ελλάδα. Κάποιοι γράφουν αντικειμενικά, κάποιο οπαδικά και κάποιοι ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Εγώ είμαι σε συνεχή κόντρα με τους τελευταίους. Με τους αντικειμενικούς κάνω διάλογο και συζητώ τις απόψεις μου. Η Ωρα, το Derby, ο Πρωταθλητής που γράφουν όπως θέλουν οι ομάδες τους, αυτή είναι η αντικειμενικότητα;».
 
Για τη σύσκεψη κατά της βίας: «Λύση στη βία θα δώσει η πολιτεία. Το ποδόσφαιρο ενιαίο κατέθεσε προτάσεις. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η ΕΠΟ και η Super League το κάνουν. Είναι πλέον θέμα της πολιτείας να πάρει θέση. Δηλώσεις εντυπωσιασμού και βαριές κουβέντες δεν οδηγούν πουθενά».
 
Για το αν ισχύει το ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ισχύει… Αν βρεθεί επενδυτής που θέλει να πάρει αυτό το μαγαζί γωνία, ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε χθες. Αυτή η ομάδα έγινε χωρίς λαμογές, κλεψιές και στημένα, όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι, αλλά με σκληρή δουλειά και μεράκι. Δεν θα την εγκαταλείψω λοιπόν».
 
Για τις έρευνες για τα στημένα παιχνίδια: «Αφήστε να τελειώσουν οι έρευνες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν έχω λογαριασμούς, κωδικούς και εμβάσματα από το εξωτερικό. Άλλοι που τα έχουν να ανησυχήσουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε