Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπέος: Καραγκιόζηδες μόνταραν τις κασέτες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος στο θέμα με τις κασέτες, ενώ μίλησε και για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη και στην “μάχη” των πλέι-οφ.
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Libero 107,4 και τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του ήταν τα εξής:

Για τις κασέτες:
«Γελάει όλη η Ελλάδα με τις κασέτες, τις πήρε ένας καραγκιόζης και τις νόθευσε, τις μοντάρισε και τις έκανε όπως ήθελε, τέτοιες κασέτες βρίσκεις στην λαϊκή όσες θέλεις. Να το ξέρετε ότι τελικά, άλλοι θα κάτσουν κατηγορούμενοι για το θέμα αυτό και όχι ο Μπέος. Η κοινή γνώμη, όλος ο κόσμος θέλει να ακουστούν οι πραγματικές κασέτες, τότε θα ακουστεί η αλήθεια, ας τις φέρει λοιπόν όποιος τις έχει για να τις ακούσουν όλοι. Είναι πάντως γελοία υποκείμενα αυτοί με τις κασέτες, βάση νόμου τέτοιες κασέτες δεν λαμβάνονται υπ’ όψη ούτε στη Ουγκάντα. Εγώ ήμουν ο πρώτος επίσης που είπε να γίνει άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα μου, ας το κάνουν και στους άλλους και να δούμε τι θα βγει από αυτό».

Για την μάχη της πεντάδας:
«Δεν είμαστε ίδιο μέγεθος με τον Άρη, δεν έχουμε τη δυναμική του. Εμείς δεν είχαμε τέτοιες βλέψεις από την αρχή, στόχος ήταν να βγούμε πρώτη επαρχιακή ομάδα, κάναμε την προσπάθεια μας και πήγαμε καλά ενώ αν με ρωτήσετε θα σας πω ότι πιστεύω πως θα βγούμε εμείς στα play-off. Δεν είναι εύκολο να περάσει ο Άρης από την Ξάνθη ενώ εμείς παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, και τον έχουμε κερδίσει και εκτός έδρας, όταν μάλιστα πήγαινε για πρωτάθλημα και όχι όπως είναι τώρα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να μας κερδίσει αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας και θα παλέψουμε για την νίκη. Αν πάντως δεν βγούμε στην Ευρώπη φέτος, θα βγούμε του χρόνου, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ως ομάδα και το δείξαμε φέτος».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς με τον Άρη:
«Δεν άφησα υπονοούμενο και μάλιστα ήθελα να την κάνω πιο σκληρή αλλά δεν θέλησα να προκαλέσω τον κόσμο του Άρη, εκτός φυσικά από την μικρή μερίδα εκείνων που διοικούν την ομάδα. Δεν έχω καμία διαμάχη με τον κ. Αθανασιάδη, που είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που αγαπά την ομάδα και δουλεύει για το καλό της, το ίδιο ισχύει και για τον κ. Κόντη. Πρέπει να ξέρετε επίσης ότι σε όλες τις ανακοινώσεις που βγάζω υπάρχει και λίγο χιούμορ μέσα. Εγώ στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκα ενάντια στον Άρη, που μάλιστα μας φιλοξένησε σωστά, η ανακοίνωση ήταν κατά του Κάκου και όχι κατά του Άρη τον οποίο σέβομαι. Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μπέος δεν έχουν κόντρα με τον Άρη εκτός αν το θέλουν αυτό οι άνθρωποι της ομάδας, εμένα δεν με πειράζουν αυτά, θεωρώ πάντως το θέμα λήξαν. Αδικηθήκαμε και εντάξει, είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και δεν δίνω συνέχεια. Όλοι έκαναν λάθη και το θέμα είναι να τα αναγνωρίζεις και να βελτιώνεσαι ενώ ειδικά για τον Άρη πρέπει να αναγνωρίσω ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και έχει βελτιώσει πολλά. Στον αγώνα, εγώ πιστεύω ότι ο Κάκος αδίκησε και τον Άρη, το γκολ ήταν καθαρό, η ανακοίνωση όπως είπα ήταν για τον Κάκο, τον έβριζε όλο το γήπεδο. Φέτος έχει τιμωρηθεί 3 φορές, φαίνεται πως κουράστηκε ή ανήκει πλέον στους επίορκους διαιτητές».

Για τον Σάκη Τσιώλη:
«Ο κ. Τσιώλης έχει αδικήσει τον εαυτό του ενώ έχουμε και διαφορετική φιλοσοφία. Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να είναι καλός προπονητής έχοντας καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Στον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Τσιώλης ήταν ένα κομμάτι όσων έφεραν την επιτυχία, η δουλειά είναι συλλογική, ακόμη και ο φροντιστής σε μια ομάδα έχει μερίδιο στην επιτυχία. Στην αποτυχία όμως η ευθύνη είναι μόνο δική μου, του προέδρου, εγώ έκανα τις επιλογές και έτσι το φταίξιμο για όλα είναι δικό μου. Ο κ. Τσιώλης έθεσε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και έτσι τελείωσε η συνεργασία μας».

Για το αν… όντως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Εμένα η περιουσία μου είναι ο λόγος μου, το έχω ορκιστεί στον πατέρα μου ότι θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ όμως να παρατήσω έτσι την ομάδα, δεν θα με τιμά αυτό, πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής και όταν λέω επενδυτής μην νομίζετε ότι είναι οικονομικό το θέμα, απλά θέλω να δώσω τις μετοχές στον κατάλληλο άνθρωπο για να συνεχίσει το έργο που γίνεται. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι από τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Υπάρχει ήδη μια καλή πρόταση, έχω συναντηθεί δύο φορές με τον άνθρωπο, έχει πάρει τα στοιχεία της ομάδας και τα μελετούν λογιστές, θα κάνουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Αν δεν προχωρήσει αυτό, εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν μέχρι να βρεθεί κάποιος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε