Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπέος: “Νιώθω αιχμάλωτος” – “Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αχιλλέας Μπέος “χτύπησε” ξανά εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Πολιτεία, ενώ επανέλαβε πως είναι αθώος και ζήτησε να τον δικάσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στους 94,6:

«Είμαι καλά γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι καλά. Με περιμένει έξω η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Πρέπει να αντιμετωπίσω αυτούς που με ύπουλους τρόπους και καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας μου φέρονται έτσι. Εγώ νιώθω αιχμάλωτος και όχι προφυλακισμένος, με απήγαγαν μία μέρα από το σπίτι μου», τόνισε αρχικά.

Όσο για το πώς θα κινηθεί στο εξής, πρόσθεσε:

«Από την στιγμή που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να ανατρέψω την άποψη που έχει άδικα επικρατήσει και το έχουν καταλάβει όλοι ότι είμαι αθώος, πλέον δεν με ενδιαφέρει. Ας μην με βγάλουν, το έχω πάρει απόφαση. Αν υπάρχει δικαιοσύνη, που δεν υπάρχει, ας με δικάσουν. Πιστεύω μόνο ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές. Είναι αστείο να μένω μέσα για εκβιασμό όταν δεν υπάρχει εκβιαζόμενος. Έχουν καταργήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εδώ έχετε παίξει ρόλο εσείς οι δημοσιογράφοι με τον τρόπο που τα παρουσιάσατε.

Μιλάω για τον κλάδο σας γενικά. Βγήκε ένα θέμα προς τα έξω, πέρασε όπως ήθελαν, κανένας δεν πήρε την δικογραφία να δει αν ισχύει κάτι από αυτά. Καταδικάσανε μία ολόκληρη πόλη, τον Βόλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πόλη τουλάχιστον δέκα φορές έχει βγει στους δρόμους και στηρίζει μία κατάσταση γιατί αναγνωρίζει την αλήθεια».

Όσο για τους εκπροσώπους της Πολιτείας, σχολίασε:

«Ήταν πολιτική παρέμβαση, καθαρή. Να το κλείσεις το μαγαζί, αν πληροί τις προϋποθέσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρωστούσε τίποτα, σε κανέναν. Οι άνθρωποι της ΕΕΑ καταδέχθηκαν να τους χρησιμοποιούν και να τους ονομάζουν εργαλεία. Αυτή την στιγμή οι μισές ομάδες στην Σούπερ Λίγκα δεν θα έπρεπε να παίζουν πουθενά και καταδικάζουν τον Ολυμπιακό Βόλου επειδή δεν συμπαθούν τον Μπέο…

Ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο εκείνοι που το έφτασαν στην καταστροφή την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Ποιό ποδόσφαιρο όταν στην Β΄Εθνική δεν υπάρχει μαντήλι να κλάψεις. Φυλάκισαν το σώμα μου, το μυαλό και την φωνή μου δεν μπορούν να το φυλακίσουν».

Για τον Παύλο Γερουλάνο και τον Πάνο Μπιτσαξή είπε:

«Μιλάνε για λαμόγια… Αν θέλουν να μιλήσουν για λαμόγια ας κοιτάξουν μέσα στην βουλή. Ο Γερουλάνος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του είναι σε καίριο πόστο στην Ελλάδα που οδηγήθηκε στην καταστροφή… Ποιός είναι ο Γερουλάνος; Λένε ότι από αυτούς που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των στημένων, οι περισσότεροι είναι τζογαδόροι. Ο κ. Μπιτσαξής δηλαδή που πάει στο καζίνο, δεν είναι;

Η ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν μιλούσε για στημένα, τα ανέφερε ύποπτα, χειραγωγημένα και πιθανώς ύποπτα. Εδώ το χρησιμοποίησαν όπως ήθελαν. Αλλά τα όπλα μου δεν τα παραδίδω ποτέ και δεν έχω χάσει δικαστήριο ποτέ μου. Αν ήμουν έξω, με τον νόμο, θα μπορούσα να αμυνθώ και ο Ολυμπιακός δεν θα είχε υποβιβαστεί. Αυτή την υπόθεση θα την κυνηγήσω μέχρι και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια…Πρώτα πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου και μετά… έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα δείτε… έρχεται και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Για την σημερινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας:

«Πού ήταν όλοι αυτοί το καλοκαίρι, σήμερα έβγαλαν τέτοια απόφαση…ντροπή τους. Αλλά θα δουν και αυτοί… Έρχεται και για αυτούς. Το άδικο κανείς δεν το επικρότησε, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας με αυτά που βίωσα… την αξιοπρέπεια και την περηφάνια δεν μου την πήραν και με αυτά θα παλέψω. Κάντε δίκη, είμαι αθώος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε