Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπέος: Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωση μου

Μπέος: Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωση μου
ΦΩΤΟ NEWSIT.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.08.2011 | 17:06
Πρώτη δημοσίευση: 03.08.2011 | 17:06

Ο πρώην ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου έκανε λόγο για στοχοποίηση, κατονομάζοντας τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.


Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε μπουνιά στο κατεστημένο και αυτό πείραξε πολύ κόσμο. Ο κ. Μπιτσαξής δρομολόγησε την εξόντωσή μου κι έχω στοιχεία για αυτό. Η στοχοποίηση έχει να κάνει με τεράστια συμφέροντα, κατέθεσε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, που χειροκροτήθηκε (!) από μέρος του κοινού στην αίθουσα.
 
Να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας σε μένα κι όχι στην ομάδα. Δεν φταίει σε τίποτα ο Ολυμπιακός Βόλου για να υποβιβαστεί”, πρόσθεσε, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως θα δικαιωθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
 
Ο Αχιλλέας Μπέος, μάλιστα, ρώτησε τους Ηλία Σολάκη, Ευθύμη Γουσούλη, Στάθη Ρόκα, Γιάννη Ζαραδούκα, που ήταν παρόντες ως μάρτυρες, αν τους είχε ποτέ πιέσει να έχουν μειωμένη απόδοση ή να κάτσουν να χάσουν κι εκείνοι απάντησαν ότι ουδέποτε έχει συμβεί αυτό.

Πρόσθεσε πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν έχει δείξει κάτι παράνομο για τον ίδιο, ενώ ζήτησε να μη βγει απόφαση πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια. Παράλληλα έκανε λόγο για ένα ποδόσφαιρο επιλεκτικών διώξεων στο οποίο δεν θέλει πλέον να συμμετέχει και μάλιστα έχει προχωρήσει τη διαδικασία παραχώρησης των μετοχών.

Στους απολογούμενους δόθηκε δυνατότητα να προσκομίσουν συμπληρωματικά υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Η απόφαση αναμένεται είτε εκείνη την ημέρα, είτε το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο