Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπέος: Οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά!

Μπέος: Οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2011 | 11:21
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2011 | 11:21

Με επιστολή από τις... φυλακές Ναυπλίου, ο πρώην μεγαλομέτοχος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ εξέφρασε την αντίθεση του με την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Βόλου να κοινοποιήσει στις ομοσπονδίες Κροατίας και Ισραήλ την καταγγελία του στη ΦΙΦΑ για επιρροές της κυβέρνησης στις αποφάσεις κατά της ομάδας

Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος μίλά για... ωμή πολιτική παρέμβαση και κατηγορεί εκ νέου τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.
 
Η γραπτή του δήλωση του έχει ως εξής:
 
“Έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι αποφάσεις και πρωτοβουλίες της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιθανό να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην αγωνιστική πορεία της ομάδος της Εθνικής Ελλάδος.
 
Συμμερίζομαι την αδικία που αισθάνονται από την ωμή πολιτική παρέμβαση, καθώς και την περίεργη στάση της ΕΠΟ και του προέδρου αυτής Σοφοκλή Πιλάβιου.
 
Επίσης κατανοώ απόλυτα την αγωνιώδη και εν πολλοίς άνιση μάχη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου να αποτρέψουν τον αθλητικό και οικονομικό αφανισμό της ομάδας απέναντι σε ισχυρούς και τα πειθήνια όργανα τους και τα εργαλεία αυτών.
 
Όμως όπως πράττω και στον προσωπικό μου αγώνα, οφείλω να επισημάνω ότι οι μάχες απέναντι στην αυθαιρεσία, την αδικία και την προκατάληψη δίνοντας με αρχές και λεβεντιά.
 
Και σε καμία περίπτωση οι ενέργειες μας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την αγαπημένη όλων των φιλάθλων Εθνική Ελλάδος”.
 
Διαβάστε ακόμα...

   Διαδώστε αυτό το άρθρο