Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπέος προς Γόντικα: Σας γ… και θα το ξανακάνουμε στα πλέι οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μαινόμενος ο Μπέος μπούκαρε στα αποδυτήρια και αποκάλεσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού φλώρους, υπάλληλους, λαμόγια, πουστ… και δεν έμεινε εκεί. Το NewsIt αποκαλύπτει τον… ποιοτικό διάλογο που ακολούθησε με τον Γόντικα.
Έσπασαν καρδιές στο Βόλο – Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός Β.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Μπέο

Η λήξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός εκτός από το γλέντι των γηπεδούχων για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα πλέι οφ, εκτυλίχθηκαν και απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

 
Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου που πριν τελειώσει το ματς έκανε βόλτες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, είχε διάλογο σε ήρεμο κλίμα με τον Σισέ αλλά στη συνέχεια ξέφυγε.
 
Μπαίνοντας στα αποδυτήρια μαινόμενος και ενώ τον κρατούσαν… τέσσερις, απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είπε: Φλώροι, ε φλώροι, υπάλληλοι. Λαμόγια σας γαμ… Σας γαμ… πουστ…
 
Ο Γόντικας που ήταν στο βάθος τον πλησίασε του είπε: Εμάς φώναζες υπαλλήλους και φλώρους;
 
Ο Μπέος απάντησε σε έντονο ύφος: Ναι εσάς και θα σας ξαναπετύχω στα πλέι οφ και θα σας ξαναγαμ…
 
Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γόντικας απάντησε δημοσίως στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου:
“Αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο είναι γεγονότα μιας άλλης εποχής όπως και σε μια άλλη εποχή ανήκουν και οι παράγοντες που λειτουργούν έτσι και καλό είναι να πάνε σπίτι τους. Οι υπάλληλοι τουλάχιστον έχουν ήθος, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε