Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μπερέτα για μεταγραφές και στυλ παιχνιδιού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του, τον Ζουέλα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

“Μπαμ” με Χοσεμί – “Ναυάγιο” με Καστίγιο

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Μάριο Μπερέτα τόνισε πως δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα, ούτε στυλ παιχνιδιού στην ομάδα που παρουσίασε ο Φερνάντο Σάντος: “Ο τρόπος και το στιλ παιχνιδιού της ομάδας, ειδικά στην ζώνη του κέντρου θα μοιάζει πολύ στο περσινό και ίσως έχει κάποιες μικρές διαφορές. Μπορεί να παίξουμε με δύο στο κέντρο, έναν πιο μπροστά και ανάλογα με τον αντίπαλο θα έχουμε έναν ή δύο καθαρούς επιθετικούς. Το στιλ παιχνιδιού θα είναι παρόμοιο με το περσινό”.

 
Για τον Ζουέλα τόνισε: “Τον Ζουέλα τον γνωρίζω. Τον έχω δει σε πολλούς αγώνες. Θα τον χρησιμοποιήσω στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σαβίνι θα πάει αριστερά, λόγω του τραυματισμού του Λίνο, αφού μέχρι να γυρίσουν οι διεθνείς χρειάζομαι έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό”.
 
Για τις μεταγραφές: “Δεν είναι δουλεία μου τα οικονομικά της ομάδας. Υπάρχουν αρμόδιοι που μπορούν να σας μιλήσουν για τέτοια θέματα. Η δικιά μου δουλειά είναι να δουλεύω μέσα στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Με τη διοίκηση θα αξιολογήσουμε όλους τους παίκτες και άμα κρίνουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποια θέση θα αποκτηθεί παίκτης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους μας. Οι δύο από τις πέντε παίζουν σε αγώνες των πρωταθλημάτων τους, άρα είναι εύκολη η συλλογή πληροφοριών. Κάθε μέρα μαζεύουμε πληροφορίες από όλες τις ομάδες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτούς τους αγώνες. Είναι και οι πέντε πολύ καλές ομάδες. Η Ζενίτ με την Ντιναμό έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από εμάς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θα είναι σίγουρα πιο έτοιμες από εμάς. Καλό θα ήταν να τις αποφύγουμε για αυτόν τον λόγο. Οι άλλες θα ξεκινήσουν την ίδια εποχή με εμάς και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα παίξει η δικιά μας ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε