Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός, Βούζας: “Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Μπεσίκτας, ενώ τόνισε πως για να πάρει η ελληνική ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θα πρέπει να σκοράρει, χωρίς όμως να… ξεχάσει την άμυνα.

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κυνηγήσει πάση θυσία το γκολ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με την Μπεσίκτας για τη φάση των “16” του Europa League. Κι εκεί ακριβώς εστίασε ο Βασίλης Βούζας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βασίλης Βούζας για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας:

– Πόσο διαφορετικό περιμένετε το δεύτερο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Η μόνη διαφορά είναι ότι, για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να σκοράρουμε. Και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, στο πώς θα πετύχουμε γκολ. Γνωρίζοντας, βέβαια, πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως, τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού, έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αρα θα πρέπει να έχουμε καλή άμυνα, να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

– Πόσο βοηθάει ή όχι η προηγούμενη εκτός έδρας ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ; Έχετε λάβει υπόψη την προετοιμασία εκείνου του ματς για αύριο;

«Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με άλλο τρόπο παιχνιδιού, άρα και με διαφορετική προσέγγιση από τη δική μας πλευρά στο πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε