Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπήκε στο άρθρο 99 η ΚΑΕ ΑΕΚ

Μπήκε στο άρθρο 99 η ΚΑΕ ΑΕΚ

Νέα σελίδα στη μπασκετική ΑΕΚ μετά την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 που την απαλλάσσει από τα παλιά χρέη και την αναγκάζει να πληρώνει 50.000 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν τυχόν δεν είναι συνεπής η διοίκηση της ΚΑΕ τότε θα πάψει να ισχύει η υπαγωγή της στο άρθρο 99 και θα είναι αναγκασμένη να πληρώσει άμεσα τις οφειλές της.

Είναι μεγάλη επιτυχία για τους δικηγόρους της ομάδας αφού η ΑΕΚ έγινε η πρώτη αθλητική εταιρεία που εισήχθει στο συγκεκριμένο άρθρο.

“Πράγματι έχουμε μπει στο άρθρο 99. Πρόκειται για μεγάλη δικαίωση του Γιάννη Φιλίππου, καθώς αυτός συνέλαβε την ιδέα μαζί με τον κ. Γρανίτσα. Πλέον, ορίζεται ένας διαμεσολαβητής που θα καλέσει όλους τους πιστωτές μέχρι τον Σεπτέμβριο και όσοι συμφωνήσουν θα μπουν σε μια διαδικασία ρύθμισης και θα εξοφληθούν σε 24 δόσεις. Όσοι δεν συμφωνήσουν δεν χάνουν τα χρήματα τους, απλώς θα πρέπει να περιμένουν να τακτοποιηθούν όσοι συμφώνησαν σε 24 δόσεις και έπειτα θα πληρωθούν και εκείνοι. Δεν χάνουν τα λεφτά τους οι πιστωτές, αλλά ούτε και οι ομάδες βλάπτονται”
τόνισε ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, νομικός σύμβουλος του Γιάννη Φιλίππου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε