Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπιτσαξής: Τα επεισόδια σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ μέρος του προβλήματος της βίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γ.Γ.Α εξέφρασε την δυσαρέσκεια της Πολιτείας για τα επεισόδια που έγιναν στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 και ειδικότερα στα δύο τελευταία παιχνίδια, μετά την συνάντηση που είχε με τον Πάνο Μπιτσαξή.
“Μέσα στη μέρα πρόκειται να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό για την πολύ καλή πορεία του. Ωστόσο τα play offs με τους όρους που γίνονται, μιλάω για τους δύο τελευταίους αγώνες, στο ΣΕΦ και κυρίως στο ΟΑΚΑ, είναι μέρος του προβλήματος της βίας στους αθλητικούς χώρους. Επικοινώνησα σήμερα με την ομοσπονδία μπάσκετ και τον ΕΣΑΚΕ και οι ρυθμίσεις που πρέπει να υπάρξουν στο μέλλον πρέπει να είναι ρυθμίσεις ειδικής διαχείρισης”, τόνισε.
 
Όσο για τις προτεραιότητες της Πολιτείας για την εξυγίανση στο χώρο του αθλητισμού, είπε: “Διερευνούμε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος υπό άλλες προϋποθέσεις. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Η κυβέρνηση έχει θέσει μια συγκεκριμένη ατζέντα που αφορά κυρίως και πρωταρχικά την εξάλειψη της βίας, τη φερεγγυότητα των πρωταθλημάτων κι ένα σύστημα αδειοδότησης που θα βάλει τέλος σε μία κατάσταση που οδήγησε ιστορικά και διαχρονικά σε ένα καθεστώς που δεν υπάκουε σε καμία νομιμότητα. Κάθε νεοσύστατο σύστημα έχει τις ασθένειες της παιδικής ηλικίας και αυτές ερευνούμε για να φτάσουμε σε καλύτερο αποτέλεσμα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα κινηθεί άμεσα για να εκδοθούν ή να μην εκδοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε